PRVO OGLAŠAVANJE CANETA NAKON NAPUŠTANJA "UTISKA NEDELJE": Progovorio o sukobu s Oljom Bećković! EVO ŠTA JE REKAO!

Autor:

Zabava

20.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Partibrejkersa prekinuo tišinu!

PRVO OGLAŠAVANJE CANETA NAKON NAPUŠTANJA "UTISKA NEDELJE": Progovorio o sukobu s Oljom Bećković! EVO ŠTA JE REKAO!

Foto: Vladimir Sporcic, Youtube

Muzičar Zoran Kostić Cane našao se u centru pažnje poslednjih dana nakon skandala kada je revoltiran napustio emisiju "Utisak nedelje" autorke i voditeljke Olje Bećković.

Naime, neposredno nakon početka emisije došlo je do sukoba između voditeljke i frontmena "Partibrejkersa", a kako smo saznali nesporazum je nastao pred sam početak emisije, a onda se nastavio i pred kamerama. Naime, Olja je navodno namerno pričala tiho jer je znala da Cane dobro ne čuje, a kasnije ga je i isprovocirala. 

Petar Janjatović, muzički novinar i kritičar, takođe je bio gost pomenutoj emisiji, a istakao je da je u pitanju obostrani nesporazum.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

Olja Bećković

- Nisam siguran da mogu da dam neko precizno objašnjenje jer ni meni nije najjasnije šta se dogodilo. Svakako sam bio zatečen kad se dogodilo. Žao mi je što Cane nije ostao sa nama u emisiji. Sigurno bi bilo mnogo zanimljivije. Mada se ispostavlja da je emisija postala mnogo gledanija nego da je sve bilo normalno - navodi Janjatović, prenose mediji.

Sada se i Cane oglasio za Politiku i progovorio o sukobu s Oljom Bećković. Na pitanje šta se zapravo desilo i zbog čega je napustio "Utisak nedelje", Cane je kratko poručio.

Neka ih i dalje zanima. Radoznalost ubija ljude. Čačka ih tamo gde đavo često bude - izjavio je Kostić.

Kako je sukob izgledao, podsetite se u nastavku ovog teksta.

- Zoran Kostić Cane, frontmen Partibrejkersa, muzičar i pesnik, autor knjige "Ukrštene reči" koju takođe ne prodajem večeras, ali sam je kupila da bih se setila ko je Cane, ko sam ja i ko bih volela da budemo. Hvala što ste došli večeras iako me ne čujete - započela je Olja Bećković, dok ju je on nemo posmatrao, pa odgovorio:

- Stvarno, čitam ti sa usana, kao da pričamo pred svima u poverenju - dodao je Cane.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

 

Da, pričamo u poverenju - nastavila je Bećkovićeva.

- Ne znam, ali može da se titluje - govorio je muzičar. 

A možda da se vi premestite ovde ili da kupite onaj aparat za slušanje - poručila mu je ona.

Ajde da pričamo normalno, naprežeš me već - odgovorio joj je on.

Da pričamo normalno, to znači da Vi počnete da se ponašate normalno i da ne vičete na nas od početka. Hvala Vam, vidimo se ubrzo - istakla je voditeljka.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

 

Olja je najavila pauzu za reklame, a kada su se vratili u program, Caneta nije bilo. U studiju su ostala dva gosta -profesor Fakulteta političkih nauka u Beogradu Filip Ejdus i novinar i publicista Petar Janjatović

Voditeljka se obratila publici.

Zoran Kostić Cane je napustio emisiju, naiskrenije ne znam zašto je otišao i mislim da će biti prilike da vam on odgovori na to pitanje - saopštila je voditeljka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Deda

20.03.2024 16:55

Zasto zoves coveka, ako mislis da ga maltretiras.