DELIJE U EKSTAZI: Miloš Teodosić je SPREMAN! Zvezda sa NAJBOLJIM igračem NAPADA PAO!

Autor:

Sport

20.03.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

ovo su svi navijači crveno-belih želeli da čuju.

DELIJE U EKSTAZI: Miloš Teodosić je SPREMAN! Zvezda sa NAJBOLJIM igračem NAPADA PAO!

Foto: Starsport

Miloš Teodosić

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Panatinaikos u meču 30. kola Evrolige u sredu od 20.00 časova u Štark areni.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos imaće na raspolaganju svog najboljeg igrača Miloša Teodosića, koji se vraća na parket nakon pauze zbog povrede.

Ovo je potvrdio i klub sa Malog Kalmegdana,uz objašnjenje da je Miloš odradio jutarnji trening, te da će biti na raspolaganju za večerašnji duel.

 

 

Trener ekipe Janis Sferopulos istakao je šta očekuje od duela.

Igramo protiv Panatinaikosa, tima koji ima kvalitet, na dobroj su poziciji. Sa druge strane mi hoćemo da se vratimo u pobedničku atmosferu nakon poraza u poslednje vreme u Evroligi. Imamo naše probleme, ali imamo 11 igrača i igramo ispred naših navijača i probaćemo da pobedimo. Znamo da nemamo sve opcije, ali sa igračima koje imamo, njima verujem i i znam da će dati maksimum - rekao je Sferopulos.

Crvena zvezda se sa skorom 10 -19 nalazi na 16. poziciji Evrolige, dok je Panatinaikos na poziciji četiri uz skor 18-11.

Obe ekipe su poražene u prethodnoj rundi, bolji od Zvezde je bio Makabi nakon preokreta 84:80, dok su "zeleni" poraženi na gostovanju večitom rivalu Olimpijakosu 71:65.

Prvi put su ova dva tima odmerila megdan još davne 1998. godine, kada je grčki tim uspeo da savlada crveno–belu četu. Sa Panatinaikosom je od tada izgrađeno veliko rivalstvo, koje je sve intenzivnije raslo iz meča u meč.

Do sada su ukupno snage odmeravali 26 puta, crveno–beli su slavili u deset duela, dok je grčkom timu to pošlo za rukom u 16 okršaja.

Ostaje da se vidi kako će završiti večerašnji meč u Štark areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading