PALMA U BEČU OKUPIO SRPSKE PRIVREDNIKE I POZVAO IH DA SE VRATE U SRBIJU

Autor:

Vesti

20.03.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marković Palma je izjavio da u Srbiji vlada sigurnost kapitala i ekonomska i politička stabilnost.

PALMA U BEČU OKUPIO SRPSKE PRIVREDNIKE I POZVAO IH DA SE VRATE U SRBIJU

Foto: Jedinstvena Srbija

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma sastao se u Beču sa najpoznatijim srpskim privrednicima u austrijskoj prestonici predvođenim više puta nagrađivanim privrednikom Austrije Zoranom Kalabićem iz kompanije ERA IMOBILIEN koja se bavi nekretninama.

Predsednik Kluba srpskih privrednika u Austriji Ostoja Matić rekao je da taj Klub namerava da pruži maksimalnu pomoć u jačanju veza austrijskih i srpskih privrednika. Dragan Marković Palma je izjavio da u Srbiji vlada sigurnost kapitala i ekonomska i politička stabilnost i pozvao srpske privrednike u Austriji da ulažu u Srbiji i otvaraju nova radna mesta.

Foto: Jedinstvena Srbija

Dragan Marković Palma u Beču sa delegacijom

Podsetimo, Marković je imao i poruku za svoje austrijske domaćine, kada je u pitanju odnos opozicije u Srbiji prema državi.

U Skupštini Austrije u Beču održan sastanak delegacija iz Srbije i Austrije koji su predvodili predsednici Grupa prijateljstva Srbije i Austrije dva parlamenta Dragan Marković Palma I Gudrun Kugler.

Raspoloženje građana Srbije prema Evropskoj uniji je danas takvo da građni Srbije nisu protiv Evropske unije, ali su protiv dvostrukih aršina što se posebno odnosi na stav većine zemalja Evropske unije prema Kosovu I Metohiji. Na nedavno održanoj izložbi podunavskih gradova u Beču nije dozvoljeno postavljanje eksponata pravoslavnih manastira sa Kosova i Metohije, Visokih Dečana, Pećke patrijaršije i Gračanice, iako su pod zaštitom UNESKA. Evropa zna da pogrom nad Srbima od 1999. i 2004. godine traje i danas i da to nemo promatraju i KFOR i UNMIK i EULEX. Naši prijatelji u parlamentu Austrije nam kažu da je i za njih zabrana izlaganja srpskih manastira na izložbi u Beču bilo iznenađenje - rekao je predsednik Grupe prijateljstava Srbije i Austrije Skupštine Srbije Dragan Marković Palma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading