ĐANI PEVA PALMI "NA UVCE": Delegacija se veseli u Beču (VIDEO)

Autor:

Vesti

18.03.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je u glavni grad Austrije stigla delegacija iz Srbije, koja broji 300 članova.

ĐANI PEVA PALMI "NA UVCE": Delegacija se veseli u Beču (VIDEO)

Foto: Republika

Među njima se nalaze taksisti, frizeri, kozmetičari, dobrovoljni davaoci krvi, predstavnici laboratorija, samostalnih trgovinskih i zanatskih radnji, prodavnica, cvećara, butika i drugih delatnosti.

Njihov dolazak u Beč je deo programa koji je omogućila Jedinstvena Srbija, a predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma, istakao je da je ceo trošak ovog putovanja, kao i poslednjih 16 godina, plaćen od strane donatora. Jedan od donatora je i Jedinstvena Srbija, koja koristi sredstva dobijena iz budžeta Srbije na osnovu broja poslanika u Skupštini Srbije.

Od 300 putnika 90 posto su iz Jagodine, a 10 posto iz drugih gradova i opština Srbije. Politički deo delegacije koji ja predvodim imaće zvaničan sastanak u Saveznoj Skupštini Austrije sa predsednicom parlamentarne Grupe prijateljstva Austrije Gudrun Kugler, a ja sam predsednik parlamentarne Grupe prijateljstva Srbije i Austrije. Pored toga imaćemo sastanak i sa austrijskim privrednicima - izjavio je Palma.

 

Poznato je da predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine, Dragan Marković Palma voli dobar provod. Nakon kola u moru, na red je došla i dobra pesma "na suvom". Muzika ni ovoga puta nije izostala, a za veselu atmosferu pobrinuo se pevač Radiša Trajković Đani. On je Palmi na uvce pevao svoj dobro poznati hit "Sam sam".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading