ROMANTIČAN PRIZOR BIKOVIĆA I IVANE: Razmenjuju poljupce na javnom mestu, svima pokazali kako uživaju sa SINOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i njegova izabranica uživaju u roditeljstvu!

ROMANTIČAN PRIZOR BIKOVIĆA I IVANE: Razmenjuju poljupce na javnom mestu, svima pokazali kako uživaju sa SINOM! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Miloš BIković i Ivana Malić

Glumac Miloš Biković nedavno je postao otac, kada je njegova izabranica Ivana Malić na svet donela naslednika kojem su ponosni roditelji dali ime Vasilije. Ovaj događaj nije prošao neprimećeno, a javnost je oduševljena prizorom porodice Biković-Malić.

Na društvenim mrežama, Ivana je podelila fotografiju na kojoj pozira sa Milošem, a u njihovom zagrljaju je bio i mali Vasilije. Romantični prizor na ulici, gde su se ljubili pred svima, oduševio je mnoge, a pozitivni komentari su se samo nizali. Očigledno je da Bikovićeva porodica uživa u svakom trenutku zajedno, te da su nežni gestovi između roditelja i deteta razgalili mnoge fanove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Ivana se porodila u privatnoj bolnici u Beogradu, a istog dana je i Miloš podelio sliku na kojoj su nacrtani mama, tata i dete, potvrđujući tako dolazak naslednika. Čestitke su samo pljuštale ispod objave, a ponosni otac je ubrzo proslavio rođenje naslednika okupivši mnogobrojnu porodicu i prijatelje. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih časova, što jasno ukazuje na radost i sreću koju je donelo rođenje malog Vasilija.

Republika

Foto: shutterstock, instagram.com/ivanamalic_

Miloš Biković i Ivana Malić

Podsećanja radi, Miloš Biković je nedavno opisao kako se oseća od kada je postao otac i koliko je srećan zbog toga.

- Kada dobijete dete i kada držite taj mali život u rukama, tu malu mrvu života u rukama, ne postoji nijedan projekat koji bi vam doneo više sreće. Život se u nekom poslovom smislu nastavlja, ja ću nastaviti da snimam, ali ne postoji ništa što može da se poredi sa onim što mi se desilo 9. januara - rekao je glumac.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading