TOPOLČANI DALI OSAM GOLOVA U DVA MEČA! Radin POKRENUO TSC, Ćirković sprečio ŠOK!

Autor:

Sport

16.03.2024

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri TSC iz Bačke Topole savladali su Spartak u Subotici rezultatom 4:2, u okviru 26. kola Superlige Srbije.

TOPOLČANI DALI OSAM GOLOVA U DVA MEČA! Radin POKRENUO TSC, Ćirković sprečio ŠOK!

Foto: Tanjug/AP

Nema šale sa Topolčanima! Izabranici Žarka Lazetića slavili su na gotovanju "plavim golubovima" i u drugom meču zaredom protivnika "častili" sa četiri gola u mrežo.

Prethodno je TSC briljirao u trijumfu nad Lučancima (4:1), dok je sada uz više primljen gol, ponovo ostvario vredan trijumf, protiv probuđene ekipe koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović.

Iako je Spartak uspeo da se vrati u igru posle tri razlike za rivala, na kraju su gosti ipak odneli pobedu, nastavivši tako svoj uspešan niz i "zacementirali" treće mesto na tabeli Superlige Srbije.

Trener TSC, Žarko Lazetić, pokazao je da njegova strategija igre bez klasičnog špica daje značajne rezultate. U takvoj formaciji, igrači poput Ćirkovića i Jovanovića su došli do izražaja i bili sjajni kako večeras, tako i u prethodnom kolu. Gosti su uspeli da postignu čak četiri gola, demonstrirajući svoju ofanzivnu snagu.

Republika

Foto: Starsport

Milan Radin

Iako se najmanje očekivalo, Milan Radin je bio ključni igrač gostiju, najavivši pobedu TSC-a. Već u 17. minutu, TSC je poveo golom bivšeg veziste Partizana, a ubrzo potom Ćirković je udvostručio prednost na asistenciju Pantovića.

Početkom drugog dela, Jovanović je treći put zatresao mrežu Spartaka i činilo se da je utakmica već rešena. Međutim, Subotičani su uspeli da se vrati u igru, postigavši dva gola i uneli dramu na terenu.

Spartak je verovao u preokret, ali nije uspeo da održi ritam do kraja. Nakon opravdanog crvenog kartona za Martinovića, TSC je iskoristio priliku i Ćirković je postigao svoj drugi gol na utakmici, stavljajući tačku na meč i osiguravajući pobedu svom timu.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading