BRĐANI BEZ TRENERA ISPUSTILI POBEDU NA KROVU! Adžić NASTAVIO golgetersku SERIJU!

Autor:

Sport

16.03.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Crvene zvezde postigao treći uzastopni pogodak u prethodna dva meča.

BRĐANI BEZ TRENERA ISPUSTILI POBEDU NA KROVU! Adžić NASTAVIO golgetersku SERIJU!

Foto: Starsport

U okviru 26. kola Superlige Srbije, fudbaleri Čukaričkog i Voždovca su odigrali nerešeno 1:1.

Iako su "brđani" ostali bez glavnog trenera Gordana Petrića nakon prethodnog kola, uspeli su da bolje otvore meč i preko Luke Adžića dođu do vođstva u 45. minutu. Bio je to treći uzastopni pogodak bivšeg igrača Crvene zvezde, koji je bio dvostruki strelac iz kornera u prethodnoj rundi na Banovom brdu. Ipak, ni tada, kao ni danas, njegov tim nije uspeo da trijumfuje.

Međutim, Voždovac je uspeo da se vrati u igru, te je Miletić postigao pogodak u 69. minutu i obezbedio izjednačenje svom timu.

Republika

Foto: Starsport

 

Kraj meča doneo je uzbuđenje, jer je tim sa Banovog brda ostao sa desetoricom igrača na terenu, nakon što je Nemanja Milojević dobio crveni karton zbog neopreznog starta u petom minutu sudijske nadoknade vremena.

Posle ovog kola, Čukarički se nalazi na petoj poziciji na tabeli Superlige Srbije sa 40 osvojenih bodova. Remi "na krovu" Tržnog centra drži "brđane" u vrhu tabele i predstavlja značajan korak ka ostvarenju njihovih ciljeva u tekućoj sezoni.

VOŽDOVAC - ČUKARIČKI 1:1 (0:1)

Strelci: Miletić 69 - Adžić 45+1.

Sudija: Miloš Milanović.

Žuti kartoni: Matić (Voždovac), Pavkov, Sisoko (Čukarički).

Crveni karton: Milojević 90+5.

VOŽDOVAC (4-2-3-1): Katić, Đurđević, Savić, Lukić, Pavlović - Miletić (od 80. Kojić), Matić - Flemings, Vilka (od 65. Bubanj), Nešković (od 85. Vujanović) - Pirgić (od 65. Mitrović).

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Filipović - Stevanović, Stanković, Jovanović, Tošić - Sisoko, Kovač (od 75. Docić) - Ivanović, Miladinović, Adžić (od 75. Nikčević) - Pavkov (od 83. Cvetković).

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading