SIN NAŠE PEVAČICE RADI U LAZI: Rodila ga je sa 17 godina, a u medijima se ne pojavljuje!

Autor:

Zabava

16.03.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojin sin zaposlen je u psihijatriskoj ustanovi!

SIN NAŠE PEVAČICE RADI U LAZI: Rodila ga je sa 17 godina, a u medijima se ne pojavljuje!

Foto: ATA Images

Stoja

Poznata pevačica Stojanka Novaković Stoja, postala je majka u svojoj 17. godini, dok je još bila maloletna. U to vreme, udala se kao tinejdžerka i rodila svog sina Milana.

Veći deo Milanovog detinjstva proveo je u Australiji, kod Stojine prijateljice. Tek kada je Stoja stekla dovoljno finansijske stabilnosti, Milan se vratio u Beograd da živi sa majkom.

U suprotnosti sa majčinom javnom profesijom, Milan ne voli da bude medijski eksponiran. On je osnovao svoju porodicu, dobio dvoje dece i posvećen je svom poslu. Milan je završio srednju medicinsku školu i sada radi u psihijatrijskoj ustanovi "Laza Lazarević", prenosi Blic.

Stojini unučići su joj doneli radost i ispunili joj život. Milanova privatnost i posvećenost porodici su primer kako se može odrasti pod udarom medijske pažnje i ostati vernim svojim vrednostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mickoni (@mickonimic)

Ova priča pokazuje kako je Stoja uspela da izgradi čvrstu i stabilnu porodičnu vezu uprkos izazovima sa kojima se suočila u mladosti, te da je njen sin uspešno pronašao svoj put u životu, izvan očiju javnosti.

Inače, Stoja je imala jako turbulentan život, o čemu je više puta govorila za medije. 

- Zaletela sam se kolima pravo u zid, znala sam da on na to neće biti ravnodušan. Naravno, upalilo je i pomirili smo se. Nisam se povredila, ipak sam tempirala kako ću to da uradim. Oštetila sam auto, ali nije mi žao. Znala sam da će sigurno doći da mi pomogne, a onda ga je čekala zamka: ostajanje kod mene - ispričala je Stoja pre nekoliko godina.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading