TRADICIONE DI FAMIGLIA! Sin Dejana Stankovića ODBRANIO penal i postao JUNAK Sampdorije!

Autor:

Sport

16.03.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sampdorije pobedili su na gostovanju ekipu Barija rezultatom 1:0 (0:0), u utakmici 30. kola Serije B.

TRADICIONE DI FAMIGLIA! Sin Dejana Stankovića ODBRANIO penal i postao JUNAK Sampdorije!

Foto: Starsport

Heroj pobede tima iz Đenove bio je srpski čuvar mreže Filip Stanković, sin legendarnog kapitena "orlova" i bivšeg trenera Crvene zvezde, odnosno, "Sampa", Dejana Stankovića.

Viđen je vrlo zanimljiv duel na jugu Italije, pretile su obe ekipe u prvom delu utakmice, dok se na kraju ispostavilo da je ključni trenutak meča viđen u 72. minutu.


Tada je domaćin dobio priliku da sa penala stigne do prednosti, Đuzebe Sibili je preuzeo odgovornost s "bele tačke", ali je njegov pokušaj zaustavio Filip Stanković, mladi golman i sin Dejana Stankovića, koji za klub iz Đenove igra kao pozajmljeni fudbaler Intera.

 

 

On je zaustavio Sibilijev pokušaj i tako podigao svoju ekipu, koja je u 87. minutu stigla do gola i upisala sva tri boda. Strelac pobedonosnog pogotka bio je Pajtim Kasami, koji je odlično odreagovao na asistenciju Manuela de Luke.

Sampdorija, koju sa klupe predvodi legendarni italijanski reprezentativac Andrea Pirlo, trenutno je na sedmom mestu na tabeli Serije B sa 40 osvojenih bodova, dok je Bari na deobi 14. mesta, sa 34 sakupljena boda.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading