DARKO LAZIĆ ČASTIO ŽENU BESNOM MAŠINOM: Popela se na skupoceni automobil, odmah se pohvalila! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač odrešio kesu kako bi usrećio svoju suprugu!

DARKO LAZIĆ ČASTIO ŽENU BESNOM MAŠINOM: Popela se na skupoceni automobil, odmah se pohvalila! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Folker Darko Lazić nedavno je odlučio da iznenadi svoju suprugu Katarinu tako što joj je kupio skupoceni automobil marke "Audi". Vrednost ovog luksuznog automobila procenjena je na nekoliko desetina hiljada evra, a Darko je svoju gestu propratio raskošnim buketom crvenih ruža.

Na svom Instagram profilu, pevač je podelio fotografiju na kojoj Katarina pozira na gepeku novog automobila, dok u rukama drži upravo pomenuti buket cveća. Kao dodatni izraz ljubavi, Darko je svojoj supruzi posvetio pesmu "Za tebe uvek biću tu", čime je samo još jednom potvrdio svoju predanost i ljubav prema njoj. Katarina je prizor takođe podelila na svom Instagram nalogu, uz emotikon srca, pokazujući oduševljenje ovim iznenađenjem.

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić kupio ženi besnu mašinu

Prošle godine, Darko i Katarina su izgovorili sudbonosno "da", a folker je javno istakao da je konačno pronašao ženu svog života. Izjavio je da je oduvek maštao o sopstvenoj svadbi, te da je za njega to bio poseban doživljaj. Istakao je da je njegov lični uspeh u tome što se ne odvaja od svoje supruge, te da sve što rade, rade zajedno i obeležavaju zajedno.

Folker je 2018. godine doživeo tešku saobraćajnu nesreću nakon koje je jedva preživeo. Nedavno je otkrio da su ga noćni košmari mučili nakon nesreće, te da se budila sav znojav i u lokvi vode. Iako je poznat kao šaljivdžija, Darko je istakao da mu nije bilo lako, te da je danas mnogo oprezniji u saobraćaju. Prisetio se trenutaka nakon nesreće, ističući da je mladost-ludost, ali da sada vodi računa o svojoj bezbednosti više nego ikad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading