OGNJEN AMIDŽIĆ PREKINUO EMISIJU: Imao je važnu poruku, pa se obratio supruzi Mini uživo u programu!

Autor:

Zabava

12.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ognjen Amidžić prekinuo emisiju!

OGNJEN AMIDŽIĆ PREKINUO EMISIJU: Imao je važnu poruku, pa se obratio supruzi Mini uživo u programu!

Foto: Amig show

U večerašnjem izdanju emisije ,,Amidži šou" na početku voditelj Ognjen Amidžić imao je posebnu poruku za svoje gledaoce. Naime, voditelj Ognjen je nedavno dobio sina Peruna, a danas je iz porodilišta izveo suprugu Minu Naumović Amidžić. 

Ognjen je večeras vrlo srećan, pa je sa svojim gostima i gledaocima podelio lepe vesti i nije krio svoju radost. 

 

- Za mene je ovo posebna emisija, nisam spavao par dana, došao je sin Perun, zahvalio bih se mami, svim prijateljima porodice, u to ime da otvorimo jednom pesmom - rekao je Ognjen Amidžić na početku emisije. 

Nakon pesme, Aca Ilić, naš poznati pevač uručio je voditelju Ognjenu poseban poklon za sina Peruna. U pitanju je bio dres i kopačke za njegovog sina, te mu je poželeo uspešnu karijeru u sportu. 

Foto: Amig show

Ognjen Amidžić

 

Mina Naumović je izjavila da je Perun "pravi kivi" kada je reč o njegovom izgledu, dok je Ognjen Amidžić istakao da je trenutno samo njihov, ali da je najbitnije da je zdrav. Ognjen je otkrio da je dugo razmišljao o imenu za bebu, želeći da pronađe ime koje je specifično i nosi dobru simboliku. Kada je predložio ime Perun, njegova supruga se složila, a kasnije su saznali da se isto ime već nalazi u porodičnoj tradiciji, budući da se tako zove sin njegove sestre.

- Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Hteo sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre. Videćemo, trenutno, mi smo se složili da ne liči ni na koga, liči sam na sebe. Ne bih mogao da kažem ni da je na mene, ni da je na nju. Videćemo u pubertetu šta je od koga povukao, ima kosu, sav je onako čist. Lagano je prošao porođaj, sve je onako kako treba - rekao je on u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading