KUMA LEPE BRENE IDE U ZATVOR! Osuđena žena koju nazivaju "kraljica auto-mafije"! Evo koliko će morati da robija!

Autor:

Zabava

12.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miokovićka se teretila da je sa nevenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestoro okrivljenih učestvovala u trgovini skupocenim automobilima koji su ukradeni u inostranstvu.

KUMA LEPE BRENE IDE U ZATVOR! Osuđena žena koju nazivaju "kraljica auto-mafije"! Evo koliko će morati da robija!

Foto: Društvene mreže

Kuma pevačice Lepe Brene, Tatjana Mioković bila je pred sudom zajedno sa pripadnicima klana koji krade automobile po Evropi, a sada joj je određena kazna zatvora. 

Naime,ona je osuđena pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu na dve godine i dva meseca zatvora, kao i novčanu kaznu od 300.000 dinara, saznaje Kurir.

Miokovićka se teretila da je sa nevenčanim suprugom Zoranom Jankovićem i još šestoro okrivljenih učestvovala u trgovini skupocenim automobilima koji su ukradeni u inostranstvu.

Foto: Društvene mreže, MUP

Brenina kuma snosi penale zbog krađe

Njen nevečani suprug, Zoran Janković osuđen je na šest godine i šest meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od milion dinara. Kako je potvrđeno iz Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, na višegodišnje zatvorske kazne osuđeni su i ostali optuženi koji su bili obuhvaćeni optužnicom.

Optuženi Milan Jarić odlukom sudskog veća, kako saznajemo, prvostepenom presudom osuđen je na tri godine i osam meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od 400.000 dinara, Boško Tarajić na pet godina i četiri meseca zatvora i novčanu kaznu od pola miliona dinara, Zoltan Molnar na dve godine i četiri meseca zatvora i kaznu od 100.000 dinara, Mladen Miščević i Ivan Ćirić na po tri godine i šest meseci zatvora i novčane kazne od po 300.000 dinara, a Goran Lovrić na tri godine zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara. Podsetimo, kako je Kurir ranije pisao, takozvana estradna auto-mafija bila je optužena da je bila deo međunarodne kriminalne grupe koja je krala luksuzne automobile u inostranstvu, falsifikovala dokumenta za njih i prodavala ih u Srbiji, kao i za pranje novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading