PEVAČICA JECA NAD OTVORENIM KOVČEGOM ČUVENOG HARMONIKAŠA: Sahranjen Zlatin brat, potresne scene na Piloševom poslednjem ispraćaju (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2024

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar ispraćen uz zvuke harmonike i violine, kolege iz orkestra mu odale poslednju počast.

PEVAČICA JECA NAD OTVORENIM KOVČEGOM ČUVENOG HARMONIKAŠA: Sahranjen Zlatin brat, potresne scene na Piloševom poslednjem ispraćaju (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika, youtube

Poznati harmonikaš i brat pevačice Zlate Petrović, Đorđe Đorđević Piloš, koji je preminuo u subotu, sahranjen je danas u selu Stubline kod Obrenovca. 

Porodica, najbliža rodbina, prijatelji i kolege okupili su se kako bi Piloša ispratili na večni počinak, a kako je ceo život proveo uz svirku, tako je i ispraćen uz zvuke harmonike, violine i ostalih instrumenata njegovih kolega iz orkestra.

Ožalošćena sestra Zlata u crnini je jecala iznad otvorenog kovčega svog voljenog brata, a i muški članovi porodice nisu mogli da sakriju suze i žalost za svojim najbližim srodnikom. Zlatin bivši suprug Hasan Dudić takođe je, vidno potrešen, došao da se oprosti od njenog brata i kolege, a pored njega, sahrani je prisustvovao i njen drugi muž Zoran Pejić Peja, od kog je isto razvedena.

Poznata pevačica Zlata, inače, je odrasla u selu Stubline kod Obrenovca sa majkom, očuhom i bratom Đorđem, koji je javnosti bio poznatiji kao Piloš Stublinac, jedan od najpoznatijih harmonikaša stare Jugoslavije, koji je radio sa najvećim imenima naše estradne scene poput Šerifa Konjevića, Šabana Šaulića, Snežane Đurišić...

Republika

Foto: Facebook

Zlatin bivši muževi Hasan Dudić i Zoran Pejić Peja prisustvovali su Piloševom ispraćaju

Piloš je bio prvak Jugoslavije i dobitnik "Zlatne harmonike".

Ekipa portala Republika nakon njegove smrti posetila je Stubline i Piloševu kuću, ispred koje je u tom trenutku vladao muk.

Podsećamo, Đorđe Đorđević Piloš, preminuo je u bolnici, u kojoj je boravio devet dana, nakon što je tamo smešten zbog zdravstvenih problema. 

Piloš je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Inače, njihove komšije su nam pre tri godine otkrile da je Zlata često posećivala brata i pomagala njegovoj porodici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading