ZLATIN BIVŠI SUPRUG PLAČE KAO KIŠA, JEDAN TELEFONSKI POZIV PROMENIO JE SVE: Pevačica ne dolazi sebi, sređuje papirologiju za POKOJNOG BRATA!

Autor:

Zabava

02.03.2024

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić se oglasio za Republiku, pa otkrio kako mu Zlata saopštila da joj je brat preminuo.

ZLATIN BIVŠI SUPRUG PLAČE KAO KIŠA, JEDAN TELEFONSKI POZIV PROMENIO JE SVE: Pevačica ne dolazi sebi, sređuje papirologiju za POKOJNOG BRATA!

Foto: RTV Pink,Republika TV

Nažalost, muzički svet izgubio je jednog od svojih istaknutih članova, harmonikaša Đorđa Đorđevića Piloša, brata pevačice Zlate Petrović. Poznati muzičar proveo je poslednje dane u bolnici, gde se borio sa zdravstvenim problemom. Njegova sestra Zlata nije odvajala od njega, pružajući mu podršku tokom njegove hospitalizacije, a tužna vest o njegovom odlasku zatekla ju je nakon nastupa, nakon čega je odmah otišla u bolnicu.

Đorđe Đorđević Piloš se poslednjih meseci suočavao sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima, što je rezultiralo njegovim smeštajem u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje bilo je povezano sa problemom jetre, koji je predstavljao ozbiljan izazov za ovog talentovanog muzičara.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Zlata je, kako saznaje portal Republike, prvo kontaktirala Hasana Dudića, kome je saopštila tužne vesti:

- Acko Nezirović mi je poslao umrlicu Miodraga Ilića, kad se nisam šlogirao u tom momentu... Plakao sam kao kiša i taman kad sam se probudio jutros, zvoni mi telefon, kad ono Zlata... Vrišti, čujem s druge strane da kaže "Hasane, umro je". On je bio neko koga sam ja odgajio, duša od čoveka, nisam se oporavio još ni od Šabanove smrti, a ovo me je sve dotuklo - rekao je Hasan Dudić za Republiku, pa otkrio u kakvom stanju je sada Zlata.

Kako nam je još Hasan otkrio, Zlata je u bolnici i sređuje papirologiju, nju je ova vest takođe zatekla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading