ONA JE SAVRŠENA VERSAĆE DEVOJKA: Donatela ODLEPILA kad je upoznala Sofiju Milošević - odmah postigle DOGOVOR!

Autor:

Zabava

02.03.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavnu kreatoriku oduševila naša talentovana manekenka i dizajnerka!

ONA JE SAVRŠENA VERSAĆE DEVOJKA: Donatela ODLEPILA kad je upoznala Sofiju Milošević - odmah postigle DOGOVOR!

Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Naša slavna manekenka i kreatorka Sofija Milošević dobila je pohvalu od čuvene svetske dizajnerke Donatele Versaće, koja ju je nazvala "savršenom Versaće devojkom".

Naime, Donatela, koja je nasledila modnu imperiju svog brata Đanija 1997. godine, oduševljena je suprugom fudbalera AC Milana, Luke Jovića, koju je upoznala nedavno na reviji čuvenog brenda.

- Sofija sa suprugom Lukom već godinu dana živi u Milanu, gde on igra za tamošnji fudbalski klub. Otkako je tamo, Sofiju mnoge modne kuće zovu na revije i događaje koje su u vezi sa modom. Razlog tome je što je Miloševićeva veoma uticajna na društvenim mrežama, brendovi to cene jer ih reklamira putem svojih društvenih mreža. S obzirom na to da se i sama bavi dizajniranjem odeće, ona ne propušta priliku da se pojavi na raznim modnim događajima jer tamo upoznaje ljude iz te industrije i konstantno uči i dobija nove ideje za svoje kolekcije - priča za Informer izvor blizak manekenki i odskora dizajnerki.

Republika

Foto: ATA Images

Sofija Milošević

Sofija je prošle nedelje dobila poziv od Donatele da prisustvuje njenoj modnoj reviji za kolekciju jesen-zima 2024-2025, što je ona oduševljeno prihvatila.

- Sofija nije bila pozvana samo na reviju već i na večeru koja je bila održana posle šoua. Poziv za afterparti dobijaju samo odabrane ličnosti. Sofija i Donatela su se srele i upoznale upravo na toj večeri i kada ju je Donatela videla, oduševila se njenom lepotom i gracioznošću. Rekla je pred svima: "Sofija je savršena Versaće devojka!" Sofiji je bilo veoma drago i zahvalila se Donateli na pohvalama, ali i na ukazanoj časti da je pozove na svoju reviju - priča izvor gorepomenutog medija i dodaje da je manekenka od slavne dizajnerke dobila i haljine koje je nosila na pomenutim događajima:

Republika

Foto: youtube printscreen

Donatela Versaće

- Na samoj reviji nosila je seksi roze haljinu sa dubokim dekolteom, koja joj je savršeno stajala, a na nogama je imala sandale. Nakon toga se presvukla i za večeru je obukla kompletić u istoj nijansi, koji se sastojao od mini suknje i blejzera sa dugim rukavima. Ceo stajling je upotpunila tašnicom, a obe odevne kombinacije bile su iz najnovije "Versaćeove" kolekcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Milo

03.03.2024 08:24

A koja nebi odusevila ovu zenu koja se je operacijama unistila