SANJALA SPRSKOG ZETA, PA RASKINULA SA DEČKOM: Poznata pevačica ŠUTNULA izabranika zbog čuvenog Betmena! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili Ajliš ispričala zanimljivu anegdotu o raskidu sa bivšim dečkom!

SANJALA SPRSKOG ZETA, PA RASKINULA SA DEČKOM: Poznata pevačica ŠUTNULA izabranika zbog čuvenog Betmena! (VIDEO)

Foto: Credit: Photo Image Press/ZumaPress/CFlanigan/imageSPACE/MEGA/The Mega Agency/Profimedia

U nedavnom intervjuu sa Emelijom Dimoldenberg pred dodelu Oskara, 22-godišnja pevačica Bili Ajliš otvorila se o snu koji je imala o glumcu Kristijanu Bejlu, što je u krajnjem slučaju motivisalo da okonča svoju vezu sa dečkom. 

Republika

Foto: Credit: C Flanigan/imageSPACE / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bili Ajliš

Intervju je takođe uključivao Bilinog brata, Finijasa O'Konela, koji je šaljivo sugerisao da je njihova pesma "Ocean Eyes" iz 2016. godine inspirisana glumcem Kilijanom Marfijem, poznatim po svojim hipnotišućim očima. Međutim, Bili je objasnila da je zapravo Bejl bio inspiracija iza pesme.

Republika

Foto: Shutterstcok

Kristijan Bejl sa suprugom Srbislavom

Kada ju je Dimoldenberg pitala da li joj je omiljeni superjunak Betmen, Bil je priznala da ne zna mnogo o superjunacima. Zatim je iskreno otkrila:

- San o glumcu me naterao da okončam vezu sa dečkom. Moram biti iskrena. Pre nekoliko godina, sanjala sam o Kristijanu Bejlu u maloj kafani na suncu, i to me je nateralo da shvatim da moram raskinuti sa svojim dečkom. Probudila sam se i došla sebi - rekla je Bili.

 

@oscars Nothing like a Christian Bale dream to bring you back to your senses. #oscars #oscars2024 #billieeilish #finneas #ameliadimoldenberg #batman #christianbale #thedarkknight #cillianmurphy #oceaneyes @ameliadimz @finneas @billieeilish ♬ original sound - The Oscars

 

Ovo priznanje izazvalo je smeh kod Finijasa, koji je takođe bio prisutan tokom intervjua.

Inače, slavni glumac je preko dve decenije u braku sa kaskaderkom sprskog porekla, Srbislavom (Sandrom) Sibi Blažić. Sibi je rođena 14. aprila 1970. godine u Čikagu i ima i naše državljanstvo. Udala se za Kristijana 2000. godine i u braku su dobili dvoje dece. Poznata je kasakderka i radila je na filmovima kao što su "Džordž u džungli" i "Ford protiv Ferarija", dok je sa svojim suprugom sarađivala na filmu "Uspon mračnog viteza", gde je on glumio Betmena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading