SLUPAO SE POZNATI GLUMAC! Završio na intenzivnoj nezi zbog povreda glave i grudnog koša!

Autor:

Zabava

05.03.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah je prevezen u bolnuicu.

SLUPAO SE POZNATI GLUMAC! Završio na intenzivnoj nezi zbog povreda glave i grudnog koša!

Foto: Wikiepdia/ Ministerio de Cultura de la Nación Argentina

Glumac Roli Serano (69) hitno je prebačen na Odeljenje intenzivne nege nakon teške saobraćajne nesreće u naselju Baradero u Buenos Ajresu. Nažalost, trenutno se nalazi na mehaničkoj ventilaciji zbog povreda glave i grudi koje je zadobio u sudaru.

Očevici koji su po društvenim mrežama pisali o udesu, kažu da je sve na licu mesta izgledalo strašno, ali da im je bilo drago što su pripadnici Hitne pomoći odmah reagovali kako bi se povređenima ukazala pomoć. 

Nesreća se dogodila oko ponoći kada se Serano, koji je upravljao vozilom, sudario sa belim Ford Fiestom iz za sada nepoznatih razloga. U automobilu Ford bio je muškarac sa sinom od 6 godina, koji su na sreću prošli sa lakšim povredama i biće pušteni na kućno lečenje.

Foto: Youtube

Roli Serano

 

Nakon sudara, oba motora automobila su završila na ulici, a gorivo je curilo, stvarajući opasnost od požara. Zbog toga su službe na licu mesta morale brzo da reaguju kako bi sprečile potencijalnu katastrofu. 

Roli Serano je rođen 8. aprila 1955. godine u Salti, Argentini. Poznat je po brojnim zapaženim ulogama u filmovima kao što su "Youth" (2015), "El Marginal" (2016) i "The Little Polish" (2003). Njegova bogata glumačka karijera i doprinos argentinskoj kinematografiji čine ga cenjenim umetnikom kako u zemlji, tako i širom sveta. Svi njegovi fanovi i kolege iz filmske industrije nadaju se brzom oporavku nakon ove teške nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading