KRAĐA NA MOKROJ GORI: Četvoro osumnjičenih uhapšeno

Autor:

Hronika

12.03.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena grupa osumnjičena za krađu kvadova na Mokroj Gori

KRAĐA NA MOKROJ GORI: Četvoro osumnjičenih uhapšeno

Foto: RINA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu zajedno sa policijskim upravama u Novom Pazaru i Prijepolju uspešno su identifikovali i uhapsili četvoricu osumnjičenih za krađu dva kvada na Mokroj Gori. Uhapšeni su P. G. (26) i D. P. (29) iz Nove Varoši, kao i N. V. (24) i M. S. (19) iz Novog Pazara.

Sumnja se da su osumnjičeni, u noći između 3. i 4. marta, provalili na teritoriju mesta Кotroman, isekli žičanu ogradu i ukrali dva kvada. Nakon detaljne istrage, policija je uspela da locira ukradene kvadove - jedan je pronađen u okolini Novog Pazara, dok je drugi pronađen u Novoj Varoši. Kvadovi će biti vraćeni vlasniku, prenosi Kurir.


Privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu. Na teret im se stavlja krivično delo teška krađa, a dalji postupak će biti sproveden u skladu sa zakonom.

Foto: Shuttestock

Lopov

Ovaj slučaj predstavlja još jedan uspeh u radu policije na suzbijanju kriminala i zaštiti imovine građana.

 

2023. godina sa najmanje krađa

Prošla, 2023. godina ostaće zapamćena po najmanjem broju počinjenih krađa, razbojništva i krađa automobila u poslednjih 20 godina, navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako je navedeno, broj razbojništva je u padu od 2000. godine kada je registrovano 2.184, a prošle godine gotovo četiri puta manje, 567.

Kada je u pitanju krađa automobila 2000. godine počinjeno je 6.521 delo, prošle 471.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading