SELMA PLJUNULA NA ŽRTVE NASILJA: Otkrivamo SRAMNU pozadinu priče kako je Bajramijeva završila u MODRICAMA!

Autor:

Zabava

04.03.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica objavila fotografiju s lažnim modricama i podlivima da bi reklamirala privatnu kliniku iz Tuzle. Na ovaj način je folkerka ponizila sve pretučene žene.

SELMA PLJUNULA NA ŽRTVE NASILJA: Otkrivamo SRAMNU pozadinu priče kako je Bajramijeva završila u MODRICAMA!

Foto: instagram

Selma Bajrami

Nakon niza skandala koji je prate godinama pevačica Selma Bajrami podelila je uznemirujuću fotografiju na Instagram profilu, na kojoj je pokazala lice prekriveno (ispostaviće se lažnim) modricama i podlivima.

To je, kako saznaje Republika.rs, uradila da bi reklamirala jednu privatnu kliniku iz Tuzle, čime je praktično pljunula na sve žene koje su pretrpele nasilje jer to svakako nije stvar kojom se na ovakav način sme igrati.


Bajramijeva je istinu pokušala da drži u tajnosti, znajući da će sve dobiti veliki publicitet ukoliko javnost bude mislila da je i ona žrtva nasilja.
Republika

Foto: instagram

Selma Bajrami se ovim činom narugala svim stvarnim žrtvama nasilja

Dakle, u vreme kada se svakodnevno u celom regionu susrećemo sa slučajevima da žene trpe fizičko nasilje, ovo što je uradila Selma Bajrami ne zaslužuje samo osudu već i zgražavanje. Krajnje besramno je ona pljunula u lice svim onim ženama koje su zaista pretrpele pakao.


Da prevara bude što uverljivija, Selma je fotografiju s navodnim modricama i podlivima napravila ispred jedne privatne klinike u Tuzli koju je tagovala na fotografiji, što je zavaralo mnoge medije u regionu koji su objavili njenu sliku, na kojoj se vidi i ime pomenute klinike.


Kako je pevačica tokom proteklih godina imala slične incidente, brojniji su bili komentari onih koji smatraju da je pretučena.


- "Ovu opet neko pretukao, jednom gost, jednom muž, jednom frajer, ko je sad", "Ovo je više gađanje nekim predmetom ili je sama naletela na palicu", " Pretučena, ali je prošlo, ovo nisu sveže rane" - bili su neki od komentara.

Podsećamo, ime Selme Bajrami je i ranije bilo povezivano s raznim skandalima, pa je tako ranije kružila nepotvrđena priča da ju je jedan žestoki momak terao da potpuno gola prošeta po beogradskom keju. Takođe, zapaženo je bilo i njeno prepucavanje s bivšim menadžerom, a skandali su nastavili da se nižu i godinama kasnije. Među najsvežijim je onaj kada je na nastupu pokazivala dvoglavog orla, simbol takozvane velike Albanije, i tako direktno uvredila Srbiju, zemlju gde je redovno nastupala i zarađivala, posle čega joj je zabranjen i ulazak u istu. Pokušavajući da se opere od ovog sramnog čina, ona je pomenula i Novaka Đokovića, čime je još više navukla gnev i bes javnosti.

Selmu je 2010. pretukao gost
kojem je odbila da peva pesmu


Pevačica Selma Bajrami je već imala jedan incident 2010, kada ju je napao jedan gost na nastupu. Naime, incident se dogodio kad je jedan muškarac od pevačice zatražio da mu na uvce otpeva svoj hit "Kakvo telo Selma ima", što je ona odbila, posle čega je usledila svađa. Selma mu je pred svima odbrusila, nakon čega je posred lica dobila šakom, te još nekoliko jakih udaraca. Osiguranje je reagovalo i pijanog gosta odvojilo od Selme, koja je ležala na podu. Pevačica je tada potvrdila ovu informaciju.


- Sve što ste čuli je istina. Međutim, razumećete me ako vam kažem da u ovom trenutku ne želim otkrivati detalje jer sam slučaj prepustila policiji, što će reći da će isti epilog dobiti na sudu - rekla je Selma za Svet.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading