HOROR IZDANJE VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica uslikana bez trunke šminke, UZNEMIRUJUĆI PRIZOR (ŠOK-FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerka je protrčala u studio, ali je oštro oko našeg paparaca zabeležilo fotografije na kojima izgleda jezivo.

HOROR IZDANJE VIKI MILJKOVIĆ: Pevačica uslikana bez trunke šminke, UZNEMIRUJUĆI PRIZOR (ŠOK-FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata folk pevačica i članica žirija "Zvezda Granda" Viki Miljković pojavila se u studiju na Košutnjaku bez šminke, a iako je nosila naočare za sunce, koje su joj prekrivale dobar deo lica, nije uspela u potpunosti da sakrije kako izgleda. 

Naime, ovakvim izdanjem folkerka je iznenadila javnost, mada to nije prvi put da izazove burne reakcije i šokira time što je dozvolila da se pojave slike na kojima nije doterana i našminkana. Jednom prilikom je čak sama objavila fotku na kojoj izgleda kao da nekoliko dana pre slikanja nije videla krevet.

Tako podbula i natečena izazvala je niz komentara na društvenoj mreži, a verovatno i podsmehe koleginica, koje strogo vode računa o tome da u javnost plasiraju samo fotografije. Većina javnih ličnosti obrađuje fotografije u fotošopu ili aplikacijama za sređivanje slika, u kojima ih provlače kroz mnoštvo filtera, ali ne i Viki. 

Sudeći i po ovim fotkama koje je Republika zabeležila ispred "Grandovog" studija reklo bi se da se Viki mnogo ne potresa zbog svog vizuelnog identiteta. Pretpostavljamo da će se za kamere našminkati i malo doterati, pa gledaoci neće biti pred ovakvim iskušenjem kao svi koji je vide na fotografijama pre sređivanja.

Pošto Viki na svom profilu na društvenoj mreži već ima kompromitujućih slika, reklo bi se da ona privatno propagira prirodan izgled, iako joj mnogi savetuju da bar malo povede računa pre nego što ponosno objavi neku od svojih horor slika. 

Posle ovih fotografija, pretpostavljamo da će joj savetovati da ubuduće pripazi i kako izlazi iz kuće, pogotovo na mesta na kojima zna da će naleteti na paparace. 

Ipak, kad je videla predstavnike sedme sile, Viki nije smela da se zadržava, već je samo uletela u studio, pa iako nije davala izjave, već je bilo kasno, pošto ju je oštro oko našeg fotoreportera već uhvatilo u nezgodnom izdanju. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading