KONJ IH SPOJIO, PEVAČICA RAZDVOJILA: Petar Strugar se družio sa Lazarom Granićem, pa prekinuo prijateljsvo s njim zbog Milice Todorović!

Autor:

Zabava

08.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna mlada folkerka zavadila sadašnjeg i bivšeg dečka!

KONJ IH SPOJIO, PEVAČICA RAZDVOJILA: Petar Strugar se družio sa Lazarom Granićem, pa prekinuo prijateljsvo s njim zbog Milice Todorović!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATAImages, ST/Vladimir Lukić

Poznata pevačica Milica Todorović trenutno uživa u ljubavi sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, koji se sada bavi tetoviranjem obrva, a nekada se zabavljala sa njegovim dobrim drugom - glumcem Petrom Strugarom.

Foto: e-stock/Stanislav Nedelja

Milica Todorović je bila mnogo zaljubljena u Strugara

Naime, posle veze sa Strugarom, Milica javnosti nije predstavljala nijednog dečka, dok nije srela Lazara. Međutim, malo ko zna da su se njih dvojica družili i to u baš u vreme kad se gllumac zabavljao pevačicom. Njihovom prijateljstvu kumovala je ljubav prema konjima, a ono je okončano upravo zbog Todorovićke. 

- Lazar je instruktor jahanja, a njegova ljubav prema konjima datira još iz detinjstva. Sa Strugarom ga je spojilo bar to, a dok se Petar zabavljao sa Milicom, Lazar je sve znao o njihovoj vezi. Još tada se ona njemu dopadala. Eto, pet godina kasnije, uspeo je da je osvoji, ali je zato izgubio druga. Očigledno se baš zagrejao za Milicu - otkriva za Svet upućeni izvor.  

Činjenica da se znaju sa raznih konjiščkih trka na kojima su podržavali jedan drugog, očito Lazara nije sprečila da započne vezu sa Milicom iako je ona Petrova bivša devojka. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

Petar Strugar je bio u istom konjičkom klubu sa Lazarom

Navodno, glumac je baš krajem 2019. godine, kada je započeo vezu sa Milicom, na svojim fotografijama sa konjima označio i Lazara što upućuje da su tada zajedno bili u klubu.

Ali, sada su prestali da se prate na društvenim mrežama. 

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Lazar Granić muvao i druge pevačice, ali je Milicu smuvao

Podsećamo, Lazar se ranije u medijima pojavljivao kao potencijalni učesnik "Zadruge" i tada je otvoreno pričao da bi javno imao odnose sa tadašnjom učesnicom Lunom Đogani. Dok se bavio manekenstvom za snimanje spota ga je angažovala Sandra Afrika, a kako se pisalo, Lazar joj se nakon saradnje na pesmi "Flert" nabacivao i slao poruke, ali ona nije pala na njegov šarm. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading