PAVLE MENSUR SMUVAO SOFIJU ŠAŠIĆ?! Nakon raskida sa voditeljkom pojavila se FOTOGRAFIJA sa ćerkom Željka Šašića!

Autor:

Zabava

11.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraha veridbe pronašao novu devojku?

PAVLE MENSUR SMUVAO SOFIJU ŠAŠIĆ?! Nakon raskida sa voditeljkom pojavila se FOTOGRAFIJA sa ćerkom Željka Šašića!

Foto: ST/Nemanja Pančić, promo

Već suži vremenski period vodile su se polemike o raskidu glumca Pavle Mensur o voditeljke informativnog programa Nastasije Stošić. Međutim, svima je postalo jasno da njih dvoje više nisu u vezi kad je on sa svog profila na društvenoj mreži Instagram uklonio sve zajedničke fotografije koje je imao sa Nastasijom. 

Republika

Foto: Instagram.com

Pavle Mensur i Nastasija Stošić

O njegovom ljubavnom životu dosta se polemisalo nakon toga, a sad je poslednjoj objasnom podigao ozbiljnu prašinu na društvenim mrežama. Naime, Pavle je objavio fotografiju sa ćerkom poznatog pevača Željka Šašića, Sofijom Šašić

Njih dvoje su pozirali u jako prisnom izdanju, a na preko njenoc celog lica bio je osmeh. Još uvek nije poznato da li su Sofija i Pavle u ljubavnom odnosu ili je ovo samo prijateljska fotografija, jer se povodom toga još uvek niko od njih dvoje nije oglašavao. 

U nizu fotografija na njegovom Instagramu nalazi se i slika sa Sofijom, što možete da vidite u nastavku teksta. 

https://www.instagram.com/p/C4YVttfM9QK/?img_index=4

- Srce je moje violina - napisao je Pavle uz fotografije koje je objavio, a jedna od tih slika upravo je bila i sa Sofijom. 

- Leeepoooo - napisala je Željkova ćerka ispod fotografija koji je podelio atraktivni glumac. 

Inače, Sofija je nedavno pričala o svojim ljubavnim izborima u jednoj emsiji. 

Za svoje neke čudne izbore u životu kada su ljubav i muškarci u pitanju, ne krivi problematične godine u odnosu sa svojim ocem.

Republika

Foto: ATAImages

Sofija i Željko Šašić

Nisu to loši muškarci. To su moje ishitrene odluke da budem sa njima. Nisu bili loši. Taman posla. Moje veze su sve bile duge. U proseku po dve godine. Nisam ni sa kim bila tek da bih bila. Tada su postojale emocije. Loši nisu bili, ali da li su bili pogrešni – to bih mogla da kažem - bila je iskrena Sofija za Informer.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading