NEZAPAMĆENI SKANDAL! Suspendovano 62 fudbalera! Verujete li da OVAJ igrač ima 17 godina?! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se oglasio i tamošnji Savez.

NEZAPAMĆENI SKANDAL! Suspendovano 62 fudbalera! Verujete li da OVAJ igrač ima 17 godina?! (VIDEO)

Foto: Starsport

crveni karton

Fudbalski savez Kameruna nedavno je doneo odluku da suspenduje čak 62 igrača zbog prikrivanja pravih godina njihovog rođenja!

Nečuveni potez je izazvao pravu buru u najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, a među suspendovanim igračima nalazi se i ime koje je posebno šokiralo javnost - Vilfred Nejtan Duala.

Ovaj fudbaler je privukao pažnju javnosti početkom 2023. godine kada su navijači otkrili da je bio registrovan kao 17-godišnjak za Kup afričkih nacija.

 

 

Takva situacija je izazvala mnoge polemike i kontroverze, a javnost je ostala zatečena ovakvim otkrićem. Fudbalski savez Kameruna se suočava sa ozbiljnim izazovima u pogledu poverenja i transparentnosti, dok navijači širom sveta prate razvoj događaja sa velikim interesovanjem.

Otkriće lažiranja godina rođenja kod 62 igrača, među kojima je bio i Duala, izazvalo je burne reakcije javnosti. Mnogi su izrazili razočaranje i negodovanje zbog ovakvog ponašanja, ističući da takve prevare narušavaju suštinske vrednosti sporta. Takođe, postavlja se pitanje odgovornosti i uloge nadležnih institucija u sprečavanju ovakvih prevara i održavanju integriteta takmičenja.

Posledice skandala mogu biti daleko veće, kako po suspendovane igrače, tako i po sam FS Kameruna. Poverenje u integritet takmičenja i fer-plej je ozbiljno uzdrmano, pa će biti potrebno preduzeti konkretne korake kako bi se obnovila reputacija kamerunskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading