BRESKVICA SE OGLASILA NAKON PROPALOG PROTESTA: Donela ŠOK-ODLUKU da se povuče! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica više neće komentarisati teme vezane za "Evroviziju"!

BRESKVICA SE OGLASILA NAKON PROPALOG PROTESTA: Donela ŠOK-ODLUKU da se povuče! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ST/Dragan Kadić

Poslednjih nekoliko dana fanovi Anđele Ignjatović Breskvice najavljivali su protest ispred zgrade Javnog servisa, a razlog je bio "Pesma za Evroviziju". Naime, oni su smatrali da je Breskvica trebalo da pobedi na ovom takmičenju, kako je osvojila najviše SMS glasova i smatrali su da žiri nije bio fer prema njoj.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Protest ispred Javnog servisa

Protest je bio zakazan za juče, 9. mart u 18 časova, a ispred zgrade RTS-a pojavilo se samo dvoje protestanata, uz prisustvo desetak novinarskih ekipa i voditelja Stefana Popovića. Mnogi su zaključili da je ovo bio debakl, a rano jutros oglasila se i Breskvica.

Ona je, gostujući u nekoliko emisija, izjavila da ne može da dođe na protest jer ima zakazan nastup u Švajcarskoj, ali je podržala svoje fanove. Nakon debakla, objavila je snimak sa nastupa i poručila da se više neće oglašavati na temu "Evrovizije".

- Za mene ovo znači pobeda i ovime zatvaramo tu temu zauvek na mom profilu - poručila je Breskvica.

Republika

Foto: Instagram.com

Breskvica se oglasila nakon protesta

- Ja radim devetog, u Cirihu! Ja sam u Cirihu tada... Ne mogu da stignem i na jedno, i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim dalje pričanjem, vesela sam, ponosna sam, nisam povređena i to je to - izjavila je Breskvica ranije u emisiji "Amidži šou".

- Neću nikome da zabranim da radi bilo šta, treba da se protestvuje - poručila je Breskvica za "Kurir TV" nakon gostovanja u "Amidžiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading