JOŠ JEDAN DEBAKL BRESKVICE: Ispred RTS urnebesna scena, u GNEZDU samo dva ORLIĆA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

09.03.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispred RTS samo dve žive duše!

JOŠ JEDAN DEBAKL BRESKVICE: Ispred RTS urnebesna scena, u GNEZDU samo dva ORLIĆA! (GALERIJA)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Društvene mreže su poslednjih dana bile uznemirene najavama protesta ispred Radio-televizije Srbije zbog ishoda takmičenja "Pesma za Evroviziju 2024" i nedolaska Anđele Ignjatović Breskvice na vrh liste sa svojom numerom "Gnezdo orlovo". Međutim, očekivanja su se suočila sa stvarnošću kada se na protestu pojavilo svega dvoje ljudi, koji su izjavili da su verni fanovi ove pevačice.

Uprkos skromnom broju prisutnih, oko dvoje protestanata okupilo se uz prisustvo desetak novinarskih ekipa, kao i voditelja "Beovizije" Stefana Popovića, koji je izjavio da je došao samo da zabeleži trenutak. Jedan od učesnika protesta izjavio je da su "srušili gnezdo orlovo", dok je drugi naglasio da je sve bila nepravda.

U međuvremenu, sama Anđela Ignjatović Breskvica je podržala poziv na protest. U emisiji "Amidži šou", istakla je da zbog svojih obaveza neće prisustvovati bilo kakvom protestu. Takođe, javno je pružila podršku svojoj koleginici Teyi Doru, koja je trijumfovala na "Beoviziji" sa pesmom "Ramonda".

- Ja radim devetog, u Cirihu! Ja sam u Cirihu tada... Ne mogu da stignem i na jedno, i na drugo. Šalu na stranu, nema potrebe. To je priča koja se za mene završila, nema potrebe za bilo kakvim dalje pričanjem, vesela sam, ponosna sam, nisam povređena i to je to - ispričala je Breskvica u emisiji ,,Amidži šou". 

Foto: ST/Dragan Kadić

Protesti za Breskvicu

 


Iako je protest ispred RTS-a izazvao određenu pažnju javnosti, njegova efikasnost i uticaj na konačni ishod takmičenja ostaju upitni, dok se Anđela Ignjatović Breskvica fokusira na svoju buduću karijeru i podršku koleginicama u muzičkoj industriji.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andrija

10.03.2024 12:49

O kakvom jos jednom debaklu pricate?Pa i sa nemestenim zirijem je bila druga.Kakav je to debakl...