SAJSI MC UMESTO SA BRESKVICOM NA KAFI, ZAVRŠILA SA TEYA DOROM: Reperka u ludom provodu sa predstavnicom Srbije, a sa njima i JOŠ DVE TAKMIČARKE!

Autor:

Zabava

09.03.2024

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sajsi MC ipak izašla sa Teya Dorom na kafu!

SAJSI MC UMESTO SA BRESKVICOM NA KAFI, ZAVRŠILA SA TEYA DOROM: Reperka u ludom provodu sa predstavnicom Srbije, a sa njima i JOŠ DVE TAKMIČARKE!

Foto: ST/Dragan Kadić,Printscreen/RTS1

Reperka MC Sajsi nije štedela kritike na takmičenju "Pesma za Evroviziju 2024", dajući nula poena pesmi Anđele Ignjatović Breskvice. Ova odluka izazvala je burne reakcije, a sama Breskvica nije ostala dužna, otkrivajući da sa Sajsi ne bi ni popila kafu.

Uprkos kontroverzama, na "Beoviziji 2024" pobedila je Teya Dora sa pesmom "Ramonda", koja je bila favorit i reperke MC Sajsi. Ovaj trijumf doneo je novu dimenziju takmičenju, a Teya se našla u centru pažnje kako zbog muzičkog uspeha, tako i zbog ličnih izazova.

Susret reperke MC Sajsi i Teye Dore na društvenim mrežama


Iako sa Anđelom Ignjatović Breskvicom neće deliti ispijanje kafe, MC Sajsi se našla u društvu Teye Dore, a njih dve su ovaj susret ovekovečile snimkom na društvenoj mreži Instagram. Ovaj susret izazvao je veliku pažnju javnosti, a prisustvo finalistkinja "Beovizije 2024" Lorens i Kontraksta dodatno je začinilo ovaj događaj.

Jasna Jojić dala otkaz u novinarstvu kako bi školovala Teyu Doru

Majka Teye Dore, Jasna Jojić, otkrila je za "Blic" da je dala otkaz u novinarstvu kako bi imala dovoljno novca da pošalje Teodoru u Ameriku na fakultet. Ova odluka je izazvala brojne reakcije, ali je Jasna istakla da je bila spremna da žrtvuje svoju karijeru kako bi omogućila Teyi bolju budućnost. Uprkos izazovima, odluka se isplatila, a Teya je uspešno započela svoj put ka ostvarenju svojih ciljeva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading