ADAKTAR PONOVO ŠOKIRA! Šok priznanje o porodicu izazvalo lavinu komentara!

Autor:

Zabava

06.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo u epicentru drame!

ADAKTAR PONOVO ŠOKIRA! Šok priznanje o porodicu izazvalo lavinu komentara!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

Adam Adaktar je poznat po svojim provokativnim stavovima i mišljenjima koja često izazivaju reakcije javnosti. Njegovo izlaganje u javnosti se razlikuje od ostalih javnih ličnosti, što ga čini intrigantnom pojavom u medijima.

On je nedavno u jednoj emisiji šokirao svojom izjavom, a jedna od tema razgovora bila je i Adamovo izlaganje o pravu da ode od žene i dece. On je naglasio da shvata da ima mogućnost da ode i više se ne javi ni svojoj ženi ni svojoj deci, ali da radi na tome da ostane sa njima zauvek. Ova izjava izazvala je pažnju javnosti i postavila pitanje o odgovornosti i izborima koje roditelji prave.

Republika

Foto: Republika

Adam Adaktar

- Uvek mi je dala do znanja da ona mene gaji, voli zato što ona to želi, a ne zato što mora, to je jedna zanimljiva stvar. Kad je ona meni jako malom rekla, mislim jel ti znaš da postoje majke koje ostave svoju decu, ja to nikada ne bi uradila. zato što sam ja izabrala da to ne uradim, a ne zato što me sistem tera da čuvam dete. E to ti je mislim problem većine roditelja što misle da moraju neke stvari da rade - rekao je on, pa dodao:

- Da li znaš da ja sutra mogu da odem, ja imam pravo da odem, ja mogu da se spakujem, da odem i više nikada da se ne javim, ni svojoj ženi, ni svojoj deci, ali ja radim na tome, jer ja želim da budem tu, ja radim na tome da tu budem zauvek i da budem fenomenalno sa svima njima  - izjavio je Adaktar za domaći medij. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading