ŠOK SCENA U KVIZU "MILIONER": Pozvao ženu za pomoć, a javio se muški glas - od muke promenio SVE BOJE!

Autor:

Zabava

06.03.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao muk u studiju!

ŠOK SCENA U KVIZU "MILIONER": Pozvao ženu za pomoć, a javio se muški glas - od muke promenio SVE BOJE!

Foto: YOUTUBE/STELLIFY MEDIA

Jedan od najupečatljivijih trenutaka u istoriji kviza "Želite li da postanete milioner" dogodio se kada je učesnik JP Morgan zamolio za pomoć suprugu, očekujući da će mu ona pomoći da osvoji 16.000 funti. Međutim, umesto da se javi njegova supruga, na telefon se javio muški glas, što je izazvalo šok kako kod samog takmičara, tako i kod publike.

Ovaj neobičan događaj brzo je postao glavna tema na društvenim mrežama, gde su se pojavile različite spekulacije i komentari. Mnogi su se pitali ko je muškarac koji se javio na telefon kada je Morgan pozvao suprugu, dok su drugi iznosili teorije o mogućoj aferi ili prevari. Čak su se javili i oni koji su tvrdili da su čuli automatsku sekretaricu koja je govorila da nema signala. Ovo je izazvalo veliku pažnju javnosti i dodatno uzbudilo atmosferu oko ovog neobičnog događaja.

Voditelj je primetio da se javio muški glas, ali je pokušao da umiri takmičara, govoreći mu da je verovatno došlo do nesporazuma. Nakon što se javila supruga Elizabet, situacija je postala još intrigantnija jer je publika bila u iščekivanju kako će se cela situacija razrešiti. Morgan je uspeo da se snađe, odgovorio na pitanje i osvojio 64.000 funti, ali je neobičan trenutak sa telefonskim pozivom ostao zapamćen kao jedan od najupečatljivijih momenata u istoriji ovog kviza.

Ovaj događaj je pokrenuo lavinu komentara i rasprava na društvenim mrežama, a i dan danas se povremeno pojavljuju teorije o tome šta se tačno desilo tog dana u kvizu "Želite li da postanete milioner".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading