DONETA ODLUKA! Ana Brnabić kandidat za predsednika Narodne skupštine, Šapić za gradonačelnika!

Autor:

Vesti

06.03.2024

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić objavio je kandidate za predsednika Narodne skupštine i gradonačelnika Beograda.

DONETA ODLUKA! Ana Brnabić kandidat za predsednika Narodne skupštine, Šapić za gradonačelnika!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti nakon sednice predsedništva Srpske napredne stranke koja je održana danas i istakao da se vrh stranke saglasio sa kadrovskim rešenjima.

- Mi smo izabrali danas kandidata za gradonačelnika, kandidata za predsednika Narodne skupštine, a za mandatara je predsednik Vučević predložio 7 do 10 dana da se sačekamo, pa ćemo onda izaći i sa tom kandidaturom. Stranka je donela odluku, jer mi smo i na prethodne izbore izašli sa najboljom ponudom i sa onim što možemo da uradimo, pre svega sa dobrim planovima, programima, ali i dobrim ljudima, da kandidat za gradonačelnika bude Aleksandar Šapić. Izašli smo sa onim što će verovatno biti iznenađenje za vas i o tome ću da kažem nekoliko reči. Kandidat za predsednika Narodne skupštine Republike Srbije biće Ana Brnabić. Ana Brnović je moje najpozitivnije iznenađenje u politici - rekao je Aleksandar Vučić na konferenciji za medije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandar Vučić

Današnjoj sednici su prisustvovali predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, kao i visoki funkcioneri Vladimir Orlić, Aleksandar Šapić, Siniša Mali, Milenko Jovanov, Jelena Tanasković, Irena Vujović, Nikola Selaković, Aleksandar Martinović, Petar Petković, Nikola Selaković, Arno Gujon, Nebojša Stefanović, Goran Vesich, Darija Kisic...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ena

06.03.2024 19:10

Na mestu Premijerke je pokazala koliko može, a sada je vreme za drugu vrstu odgovornosti.