SEVIĆKA U PROVODU SA SADAŠNJIM I BIVŠIM! Voditeljka sa Danielom uživala kod Darka Lazića na nastupu! Svi gledali samo u jedno! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.03.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni su pravi primer drugima!

SEVIĆKA U PROVODU SA SADAŠNJIM I BIVŠIM! Voditeljka sa Danielom uživala kod Darka Lazića na nastupu! Svi gledali samo u jedno! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, RTV Pink, ATA Images

Voditeljka Ana Sević je u odličnim odnosima sa bivšim suprugom Darkom Lazićem, a tome u prilog ide i činjenica da su se ona i njen sadašnji partner Daniel Nedeljković provodili sa njim u izlasku! Naime, Ana i Daniel su naručivali pesme dok je Darko pevao, pa im je u jednom trenutku prišao i zapevao na uvce, što je i prisutnima bio prelep kadar, s obzirom na to da su pokazali da ni s jedne strane nema zle krvi i da se super slažu. 

Foto: Republika

Ana, Daniel i Darko Lazić u provodu

 

- Ana i Daniel su se opuštali tokom cele večeri i nazdravljali dok je Darko pevao. Kad god je imao pauzu svraćao je do njih. Lepo su se ispričali, ljudima su slali zajedničke fotografije i nazdravljali su uz vino i žestinu. Videlo se da sve funkcioniše kako treba, Ana i Darko su stvarno ostali dobri prijatelji - rekao nam je izvor koji je tada bio na licu mesta.

Podsećamo, Ana je više puta u medijima pričala o tome koliko se dobro slaže sa Darkom, bez obzira na to što se ljubav davno ugasila.

Foto: Republika

Ana, Daniel i Darko Lazić u provodu

 

- Iskreno, Darko i ja smo u super odnosima i dobri smo prijatelji. Zbog toga samo mu išla na svadbu, a mislim da smo time pokazali da tu nema ni grama sujete. On je otac mog deteta i tako i treba da bude valjda svima u odnosima, a ne samo nama. Naravno, bila sam mu jednom na svadbi, valjda se skrasio, ne znam da li planira da pravi još neku, ali  trebalo bi valjda da je ovo sa Katarinom prava stvar - poručila je Ana.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading