DARKO LAZIĆ UHVAĆEN ZA VOLANOM NAKON SAOBRAĆAJKE: Oduzeli mu dozvolu, sad ponovo HARA ulicama (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah seo u u auto nakon isteka kazne!

DARKO LAZIĆ UHVAĆEN ZA VOLANOM NAKON SAOBRAĆAJKE: Oduzeli mu dozvolu, sad ponovo HARA ulicama (FOTO)

Foto: Republika.rs

Prošle godine, popularni folker Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nesreću koja je rezultirala oduzimanjem vozačke dozvole do februara ove godine. Međutim, čim je istekla zabrana vožnje, Darko je ponovo seo za volan, što je izazvalo dosta pažnje na društvenim mrežama kada su se pojavili snimci vožnje koje je on objavio.

- Ko kaže da brat loše vozi? - pisalo je u opisu objave.

Republika

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Darko Lazić ponovo vozi auto

Podsećanja radi, Darko Lazić je javnosti otkrio da je imao i češku i srpsku vozačku dozvolu, te da mu je srpska bila oduzeta, ali ne i poništena. Ovaj nesporazum izazvao je dosta pažnje, a Darko je istakao da će ispoštovati godinu dana zabrane vožnje koju je dobio. 

- Ispostavilo se da sam imao i češku i srpsku dozvolu, a da mi je srpska oduzeta, ali nije bila poništena. Tu je ispao nesporazum, ja imam češku vozačku dozvolu, dobio sam zabranu, ne mogu da vozim godinu dana i to ću da ispoštujem. Vozi me supruga Kaća, nažalost - govorio je folker jednom prilikom u emisiji "Amidži šou".

- Ja sam osoba koja je dosta grešaka napravila i koja je loš primer mladima. Ja sam uvek govorio da se ne ugledaju na mene. To je moj život, moja stvar. Nikad to više neću uraditi, naravno, ali ne treba ljudi da se ugledaju na mene, nisam ispravan, nisam poštovao zakon, ali dosta je bilo. Sad krećemo ispočetka - dodao je bio Darko tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading