SUROVO: Joviću preti SUSPENZIJA i ozbiljna NOVČANA KAZNA zbog incidenta u kom nije ni učestvovao!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bizarna pravila NBA lige.

SUROVO: Joviću preti SUSPENZIJA i ozbiljna NOVČANA KAZNA zbog incidenta u kom nije ni učestvovao!

Foto: www.profimedia.rs

Džimi Batler i Nikola Jović

Košarkaši Majami Hita su u noći između petka i subote pobedili Nju Orleans Pelikanse u gostima rezultatom 106:95, ali je taj meč u potpunosti ostao u senci opšte tuče koja se dogodila početkom četvrte četvrtine.

Sve se dogodilo nakon ukradene lopte Zajona Vilijamsona i potom faula Kevina Lava, koji je tom prilikom "zagrlio" rivala, a onda je Džimi Batler počeo da juri protivnike po parketu.

Odmah je tom prilikom "skočio" sa klupe i Nikola Jović koji je bio u verbalnoj raspravi sa nekoliko igrača Nju Orleansa, a taj potez bi mogao skupo da košta reprezentativca Srbije.

Kako prenose američki mediji, Jović bi zbog tog postupka mogao da bude suspendovan na najmanje jednu utakmicu, za koju neće dobiti ni platu. Uz to, mogao bi i novčano da bude kažnjen sa cifrom ne većom od 50.000 dolara.

Osim njega, iste kazne mogu da očekuju i omas Brajant, Bem Adebajo, Tajler Hirou i Kejeb Martin, koji su takođe skočili sa klupe u trenutku kada je nastao haos.

NBA liga zvaničnu odluku mora da donese uskoro, pošto Majami u noći između ponedeljka i utorka gostuje Sakramento Kingsima, a ukoliko bude kazni, one moraju da se izreknu pre tog duela.

Što se same utakmice između Nju Orleansa i Majamija tiče, Jović se našao u startnoj postavi Hita i na parketu je proveo 20 minuta, a za to vreme je upisao tri poena, tri skoka i dve asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading