OTIŠAO! Ledej spakovao kofere! Umesto njega već stigao bivši NBA centar!

Autor: P. Z.

Sport

24.02.2024

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubimac grobara završio misiju.

OTIŠAO! Ledej spakovao kofere! Umesto njega već stigao bivši NBA centar!

Foto: Starsport

Zek Lidej

Košarkaš Partizana, Amerikanac Zek Ledej, u četvrtak je debitovao za reprezentaciju Azerbejdžana, čiji je pasoš dobio upravo zbog toga.

Iako nije uspeo da pomogne ovoj kavkaskoj reprezentaciji da iznenadi Švajcarsku u njihovoj gostujućoj utakmici, Ledej je pokazao svoje umeće na terenu. Sa 22 postignuta poena, šest skokova i tri asistencije za 39 i po minuta u igri, Amerikanac je bio najbolji na parketu.

Ipak, pred drugi duel Azerbejdžana u kvalifikacionom prozoru, Ledej se vraća u Beograd. Kao što je bilo dogovoreno, nakon jedne utakmice u reprezentaciji, Ledej će se staviti na raspolaganje Partizanu i treneru Željku Obradoviću.

Republika

Foto: Starsport

Zek Ledej

Međutim, ambiciozni Azerbejdžan je već našao način da nadomesti izostanak Ledeja pred naredni duel u okviru pretkvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2027. godine. Novi igrač ove reprezentacije biće centar Monaka Donta Hol, nekadašnji igrač Detroita, Bruklina i Orlanda. Njegovo prisustvo na terenu će sigurno doneti novu dinamiku timu.

Crno-beli se pripremaju za duel sa Efesom u Evroligi, koji je na programu u četvrtak.

Reprezentacija Azerbejdžana će se suočiti sa reprezentacijom koju je oformio Košarkaški savez tzv. Kosova u nedelju od 11 sati po srednjeevropskom vremenu u Bakuu. Ovaj meč će biti prilika da se vidi kako će novi igrač, Donta Hol, uticati na performanse azerbejdžanskog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading