PRAVE CIRKUS OD REPREZENTACIJE! Ledej ODBIO da igra za Azerbejdžan protiv tzv. Kosova, oni pozvali DRUGOG EVROLIGAŠA!

Autor:

Sport

24.02.2024

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubrzo su našli zamenu.

PRAVE CIRKUS OD REPREZENTACIJE! Ledej ODBIO da igra za Azerbejdžan protiv tzv. Kosova, oni pozvali DRUGOG EVROLIGAŠA!

Foto: Twitter/Printscreen/KK Partizan Mozzart Bet

Detalj iz Monaka

Zek Ledej: Najveća zvezda meča protiv Švajcarske

Krilni centar Partizana, Zek Ledej, bio je neosporna zvezda meča protiv Švajcarske, uprkos porazu Azerbejdžana. Debitujući za nacionalni tim ove zemlje, Ledej je ubacio skoro polovinu poena Azerbejdžana, postigavši 22 poena, uz 6 skokova i 3 asistencije. Njegova impresivna igra na terenu, gde je šutirao 6 od 10 iz igre i 2 od 4 za tri poena, ostavila je snažan utisak čak i u porazu od 72:53. Sa linije penala, Ledej je bio precizan 6 od 8 puta.

Hvale vredan potez

Naredni meč Azerbejdžan igra protiv tzv. samoprozvane države Kosovo, a Zek Ledej je uradio nešto zbog čega će sigurno dobiti poštovanje od strane svih navijača u Srbiji. Naime, on je odbio da igra utakmicu protiv naše južne pokrajine i već se uputio nazad ka Beogradu gde će nastaviti treninge sa ekipom Partizana.

 

 

Cirkus od reprezentacije

S obzirom na to da je bio ubedljivo najbolji igrač Azerbejdžana u prošloj utakmici, nesumnjivo je bilo da će nedostajati ekipi u velikoj meri. Iz tog razloga, savez je reagovao i pozvao košarkaša Monaka, Donta Hola, da nastupa za Azerbejdžan protiv tzv. Kosova. Hol je ranije igrao za Detrot, Bruklin, Orlando, u timu Saše Obradovića je od 2021. godine. Ovaj potez nas stvarno tera da se zapitamo - da li ljudi uopšte više shvataju šta znači igrati za nacionalni grb ili od svega danas mora da se pravi cirkus?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading