UHVAĆEN KAKO KRADE JAGNJIĆE! Darko Lazić u povratku sa tezge upao ljudima na imanje! Ovo su šok-fotke! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.02.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hit snimak na kom je pevač izazvao je lavinu komentara!

UHVAĆEN KAKO KRADE JAGNJIĆE! Darko Lazić u povratku sa tezge upao ljudima na imanje! Ovo su šok-fotke! (FOTO)

Foto: RINA, ST/D. KADIĆ

Folk pevač Darko Lazić nedavno je bio na tezgi sa kolegama Janom Todorović i Radišom Trajkovićem Đanijem, a kako se vratio odvojeno svojim autom, usput je zastao da ukrade po koje jagnje! Naime, pevača je kolega snimao dok je pokušao da se prikrade stadu na jednom imanju, pa je on sve repostovao na svom Instagramu.

Na klipu se vidi kako Lazić ide tiho i sporo kako ga životinje ne bi čule, ali srećom nije uspeo da ih napadne jer su se uplašile kada se previše približio. To nije prvi put da pevač radi ovakve stvari, s obzirom na to da često sebe snima dok obavlja seoske poslove, a u Brestaču ima razne vrste živine, kao i poljoprivredno zemljište gde gaji voće i povrće. 

Foto: Instagram printscreen

Darko u akciji

 

Podsećamo, Darko je imao nastup u Parizu gde se dobro opario. Njegov prijatelj je podelio snimak, na kom gosti kite folkera novčanicama, a Darko gotovo da više i nije imao mesta, pa je sve krenulo da ispada iz džepova od pantalona i sakoa.

Gosti su maksimalno uživali u njegovom repertoaru i posle svake pesme su tražili još, a Lazić je dao sve od sebe da zabavi sve prisutne, što mu je definitivno pošlo za rukom, pa je za to bio debelo nagrađen.

Foto: Instagram printscreen

Darko u akciji

 

Više od deceniju Darko je najtraženiji i najuspešniji narodnjak mlađe generacije. 

- Ja uvek sledim onu narodnu izreku da se treba držati onog što najbolje znaš da radiš. Čovek iz naroda, trudim se da pružim svojoj publici ono na šta su navikli od mene. To je razlog zašto sam još uvek tu - rekao je jednom prilikom Lazić za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading