PEVAČI SE OPARILI NA MILIONSKOJ SVADBI! Jana i Đani uzeli 150.000 evra bakšiša! Ludovali sa gostima za sve pare! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nema nigde, samo u Parizu!

PEVAČI SE OPARILI NA MILIONSKOJ SVADBI! Jana i Đani uzeli 150.000 evra bakšiša! Ludovali sa gostima za sve pare! (FOTO)

Foto: ATAImages

Pevači Radiša Trajković Đani i njegova koleginica Jana Todorović imali su pre nekoliko dana zakazanu tezgu u Parizu, gde su uzeli oko 150.000 evra bakšiša! Naime, oni su išli kod zajedničkog prijatelja koji ih je dobro okitio parama, a milionska svadba okupila je preko 500 zvanica, dok je svaki sto imao pozlaćene dekoracije koje su papreno plaćene.

Foto: Instagram printscreen

Jana goste bacila u trans

 

- Đani i Jana stalno idu kod tog prijatelja, to mu je druga ili treća svadba po redu, oni su mu pevači za koje ne štedi ni dinar, a plaćeni su bili i hoteli, odnosno smeštaj. Posle se pridružio i Darko Lazić, koji je na toj svadbi uzeo 2000 evra samo za refren pesme, a sve kad se skupi, ne može da se izbroji bakšiš koji su uzeli zajedno - priča nam upućen izvor.

Foto: Instagram printscreen

Đani goste bacila u trans

 

Inače, Jana je nedavno za Republiku pričala da nikad nije dozvoljavala gostima da joj guraju bakšiš u grudi, već he uvek insistirala da se novac kulturno da.

Foto: Instagram printscreen

Đani goste bacila u trans

 

-  Niste nigde videli snimak na kom mi neko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam volela ni dopuštala, možda se desilo jednom iz šale, pa je to neko usnimio. Uvek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pevaljka, a svako ko želi da časti muziku ili mene može to da uradi na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih da nastavim da radim ovako kako sam radila do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading