HOROR NA AUTO-PUTU U JERUSALIMU: U novom terorističkom napadu jedna osoba ubijena, sedmoro povređeno! IZAŠLI IZ KOLA I OSULI RAFALNU PALJBU

Autor:

Svet

22.02.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštaju policije, trojica napadača su stigla vozilom na auto-put, izašli iz njega i počeli da pucaju po vozilima koja su bila zaglavljena u saobraćajnoj gužvi u pravcu ka Jerusalimu.

HOROR NA AUTO-PUTU U JERUSALIMU:  U novom terorističkom napadu jedna osoba ubijena, sedmoro povređeno! IZAŠLI IZ KOLA I OSULI RAFALNU PALJBU

Foto: twitter/printscreen/@MarioNawfal

U najnovijem terorističkom napadu na auto-putu na obodu Jerusalima, jedna osoba je izgubila život, dok je sedam osoba povređeno, od kojih su dvoje u kritičnom stanju, saopštile su izraelske medicinske službe.


Prema izveštaju policije, trojica napadača su stigla vozilom na auto-put, izašli iz njega i počeli da pucaju po vozilima koja su bila zaglavljena u saobraćajnoj gužvi u pravcu ka Jerusalimu. Ovaj napad je izazvao paniku među vozačima i putnicima na auto-putu, dok su se izraelske snage brzo odazvale na poziv za pomoć.


Izraelske snage su brzo reagovale i "neutralisale" dvojicu napadača na licu mesta, dok je treći pokušao da pobegne, ali je uhvaćen nakon kratke potere. Ovaj brz odgovor izraelskih snaga je sprečio dalje širenje nasilja i zaustavio potencijalno veće tragedije.



Izraelske vlasti su naveli da su osumnjičeni za napad Palestinci, čime se nastavlja niz incidenata između Izraelaca i Palestinaca, dodatno pogoršavajući već napetu situaciju u regionu. Ova napetost između dve strane često dovodi do nasilja i terorističkih akcija kao što je ova pucnjava na auto-putu.

Ovaj najnoviji napad podseća na neophodnost rešavanja dugotrajnog sukoba između Izraela i Palestine, kako bi se osigurala stabilnost i mir u regionu. Teroristički napadi poput ovog samo produbljuju podele i povećavaju strah među ljudima, istovremeno naglašavajući hitnost rešavanja ovog kompleksnog problema.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading