"TUŽAN KRAJ NEKADA FANTASTIČNE KARIJERE" Aca Lukas doživeo DEBAKL kakav Srbija ne pamti, i fanovi mu OKRENULI LEĐA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folkerov neuspeh šokirao korisnike društvenih mreža!

"TUŽAN KRAJ NEKADA FANTASTIČNE KARIJERE" Aca Lukas doživeo DEBAKL kakav Srbija ne pamti, i fanovi mu OKRENULI LEĐA! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Folker Aca Lukas je juče izbacio novu pesmu pod nazivom "Bizarno", a na društvenim mrežama krenule su da se šire reakcije. Većinu ljudi je začudilo to što Lukas, kao jedan najpopularnih pevača na ovim prostorima, nije uspeo da skupi ni 100 hiljada pregleda za jedan dan.

- Šta se dogodilo sa Lukasovim kanalom da za 20 sati ima 24 hiljada pregleda na novoj pesmi? - zapitala se jedna korisnica društvene mreže Iks.

Republika

Foto: Twitter.com, Youtube.com/Aca Lukas

Korisnici Iksa (Tvitera) šokirani Lukasovim neuspehom

"Ono što i zaslužuje", "Dogodilo se da je izgubio sebe i svoju karijeru. Od nekada omiljenog mi pevača, došlo je do toga da nemam želju ni da poslušam pesmu. Tužan kraj nekada fantastične karijere", "Što se kaže, baš bizarna situacija", "Ne mogu da se plaćaju pregledi više, to je realno za mnoge", "Strašno, izgubio je i sebe i fanove", samo su neki od komentara ispod objave korisnice koja je pokrenula lavinu reakcija.

Inače, Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je presudu po tužbi urednice RTS-a Olivere Kovačević protiv pevača Aleksandra Vuksanovića Lukasa, po kojoj je pevač obavezan da isplati Kovačevićevoj 150.000 dinara na ime naknade nematerijalne štete zbog povrede časti i ugleda.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika

Olivera Kovačević nedavno dobila Lukasa na sudu

Pevač Aca Lukas je dužan da isplati odštetu Oliveri Kovačević u iznosu od 150.000 dinara, kao i da joj nadoknadi troškove parničnog postupka u iznosu od 116.700,00 dinara. Sporna su bila Lukasove izjave iz marta 2022. godine u kojima je tvrdio da je Olivera primila mito za nameštanje rezultata nacionalnog takmičenja za Evroviziju.

Olivera Kovačević je otkrila da će novac koji dobije od Aca Lukasa, ukoliko ga ikada dobije, donirati nevladinoj organizaciji koja se bori protiv narkomanije. Njeni postupci su izazvali pažnju javnosti i pokazali njenu odgovornost i humanitarni karakter.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Srbin

02.03.2024 16:21

Jadna li je nasa Srbija kad je Aca Lukas nekakva zvezda. Nakaza od čoveka ,narkoman,nema pojma da peva,propagira Turske ritmove i melodije...opameti se narode dokle vise janicarska muzika u sred Srbije.

Odgovori 36 13
Moci

02.03.2024 18:06

Njen humani karakter,zeza Lukasa što jednostavno nije rekla novac daje bolesnoj dece,nego narkomaniji🤔

Odgovori 16 7
CH

02.03.2024 21:09

Loš čovek,užasan otac.Pevač 0.Narkoman kockar alkos.....

Odgovori 22 4
Čika Lale

03.03.2024 02:33

Čuj, protiv narkomanije...