SVE ZA LJUBAV, SVE ZA PARTIZAN: Veza između Lesora, njegove supruge i crno-belih je NERASKIDIVA

Autor:

Sport

02.03.2024

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grobari oduševljeni, sve se munjevito deli na društvenim mrežama.

SVE ZA LJUBAV, SVE ZA PARTIZAN: Veza između Lesora, njegove supruge i crno-belih je NERASKIDIVA

Foto: instagram.com/traicy.mhn

Matijas Lesor i njegova porodica i dalje su verni Partizanu! Francuz je za kratko vreme postao omiljeni igrač među navijačima crno-belih, a njegov odlazak iz kluba teško je pao grobarima s tim da je dalje je u srcima mnogih navijača.

Porodica Lesor i dalje neguje svoju vezu sa Partizanom, pokazujući da ljubav prema klubu prevazilazi granice fudbalskih terena. Njihova podrška i dalje znači mnogo navijačima, dok ih emotivni gestovi poput ovog snimka čine još bližima i dragocenijima u srcima grobara.

Posebno emotivan trenutak zabeležila je Matijasova supruga Trejsi Lesor, koja redovno deli svoju ljubav prema Partizanu na društvenim mrežama. Ona je nedavno objavila snimak svog sina Matsona kako drži privezak sa Partizanovim grbom. Uz to, mali Matson je razdragano pevao poznatu pesmu navijača "parnog valjka", što je oduševilo mnoge ljubitelje crno-belih.

 

 

Trejsi Lesor često ističe ljubav prema Partizanu na društvenim mrežama, a ovaj snimak je samo još jedan dokaz koliko je porodica Lesor emotivno vezana za crno-bele. Njihova podrška klubu i dalje traje, čak i nakon Matijasovog odlaska u Panatinaikos. Ovaj gest je dodatno ojačao vezu između Lesora i navijača Partizana, pokazujući da je ljubav prema klubu jača od fudbalskih transfera.

Foto: Starsport

Dobro pamte sve: Lesor slavio sa grobarima

Snimak malog Matsona koji pokazuje ljubav prema Partizanu brzo se proširio društvenim mrežama, izazivajući talas emotivnih reakcija među grobarima. Mnogi su istakli koliko im znači podrška porodice Lesor i kako su dirnuti ovim gestom. Ovaj video je još jednom pokazao koliko je fudbal više od igre, spajajući ljude i stvarajući emotivne veze koje traju i van terena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading