OGLASILA SE MAJKA TEYA DORE! Ostavila hit komentar ispod ćerkinog SNIMKA, mreže se usijale (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.03.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata spisateljica i novinarka prekinula ćutnju zbog nastupa svoje ćerke na "Pesmi za Evroviziju"!

OGLASILA SE MAJKA TEYA DORE! Ostavila hit komentar ispod ćerkinog SNIMKA, mreže se usijale (VIDEO)

Foto: YouTube/K1 Televizija, ATAImages

Sinoć je održano drugo polufinalno veče muzičkog fesitvala "Pesma za Evroviziju", kada je izabrano novih osmoro finalista. Ukupno 16 izvođača će se u subotu, 2. marta, boriti u trci za prvo mesto i titulu sprskog predstavnika na prestižnom takmičenju koje se ove godine u maju održava u švedskom gradu Malme.

Među favoritima se izdovojila pevačica Teodora Pavlovska, poznatija kao Teja Dora sa pesmom "Ramonda", koja je svojim nastupom javnost ostavila bez teksta. Ona je, nakon što je predstavila Srbiji svoju pesmu, pozirala prisutnim foto-reporterima, a Republika se našla na licu mesta i sve usnimila.

 

 

Upravo ispod našeg klipa oglasila se njena majka Jasna Jojić, poznata spisateljica i novinarka, koja je ovim putem pružila podršku svojoj naslednici na takmičenju, a njen komentar izazvao je urnebesne reakcije.

- Najbolja Teja Dora! Neverovatna pesma "Ramonda", neverovatan pevač i tekstopisac - napisala je na engleskom jeziku majka popularne pevačice uz nekoliko emotikona srca ispod objave portala Republika.

Republika

Foto: tiktok.com/RepublikaTV

Oglasila se Jasna Jojić, majka Teya Dore

Podsećanja radi, Teja Dora je prvi put privukla pažnju javnosti pesmom "Džanum", kada je u kratkom vremskom periodu je postala omiljena među mlađom generacijom. Pre nego što je postala poznata kao izvođač, Teja se fokusirala na komponovanje i pisanje, stvarajući hitove za mnoge naše poznate pevačice, kao što su Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić, Zoi i druge.

Inače, njeno učešće na festivalu "Pesma za Evroviziju" sa pesmom "Ramonda" privuklo je veliku pažnju publike i kritičara, zbog čega je postala jedan od glavnih favorita za pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading