TEŠKO MU JE, ČOVEK IMA VELIKI TERET! Komšije otkrile kako Futa Radulović provodi dane, svi se rastužili! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.02.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzičar je izgubio dva sina i suprugu...

TEŠKO MU JE, ČOVEK IMA VELIKI TERET! Komšije otkrile kako Futa Radulović provodi dane, svi se rastužili! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Suprug pokojne hitmejkerke Marine Tucaković Aleksandar Futa Radulović nosi se sa velikom tugom nakon što je sahranio suprugu i dva sina Milana i Miloša, a komšije su opisale u kakvom ga stanju svakodnevno viđaju.

Komšije su objasnile da je Futa nastavio dalje, da ima snage da se bori, iako je teret koji nosi preveliki.

Veliko iskušenje i teret mu je Bog dao. Ne bi mogao to svako da izdrži. Trudi se da bude vedar i nasmejan, ali vidi se tuga iza tog osmeha. Žao mi je tog čoveka. Nikada oni nisu pravili probleme. Futa je veliki čovek, gospodin, ali sudbina mu je teška. Ne viđam ga često, ali kada se sretnemo javi se uvek kulturno - kažu Futine komšije za Kurir, kojima se uvek muzičar uvek javi.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Futa Radulović kuća

 

Jedno je sigurno, ljubav Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute zauvek će živeti kroz vanvremenske hitove koje su zajedno stvorili.

Inače, kako je Republika portal prvi pisao,Futi su domaći reditelji ponudili da snimi film o svom životu, ali je to sada sada samo ideja.

- Futu je prvo preko telefona pozvao producent, pa je insistirao da se nađu. Njemu svakako treba društvo, otkako je Laća preminuo ne voli da bude sam i uvek mu dolaze prijatelji kući, tu je i kuma Marijana, koja se ne odvaja od njega. Kad su se sastali, taj čovek mu je objasnio da je s timom kolega došao na ideju da mu se ponudi da se snimi dokumentarac. On je rekao da je i pre bilo ljudi koji su Marini, dok je bila živa, nudili da se uradi istu stvar, ali da im nije bila namera da to ikad prihvate - priča upućen izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading