MILIONERKA SE IZ 400 KVADRATA PRESELILA U 8: Odrekla se novca, evo koliki joj je dnevni budžet! (VIDEO)

Autor:

Svet

25.02.2024

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kejtlin je odlučila da podeli svoju priču kako bi inspirisala druge da budu "radoznali" i da saznaju zašto je drastično promenila svoj životni stil, iako to nije morala..

MILIONERKA SE IZ 400 KVADRATA PRESELILA U 8: Odrekla se novca, evo koliki joj je dnevni budžet! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Kejtlin Pajl (36) žena sa neto vrednošću od 3.9 miliona funti, donela je hrabru odluku da se preseli iz svoje gotovo 370 kvadratnih metara velike kuće u kamper od svega 7.8 kvadratnih metara.

Sertifikovana fitnes instruktorka Kejtlin privukla je pažnju na TikTok-u sa svojom pričom o životu u kamperu, gde je stekla impresivnih 52 hiljade pratilaca. Iako ne živi život milionera, Kejtlin sebe opisuje kao osobu koja se sada oseća "slobodnije nego ikad". Nakon razvoda, odlučila je da napusti svoju veliku kuću i krene u potragu za nečim drugačijim.


Kejtlin je odlučila da podeli svoju priču kako bi inspirisala druge da budu "radoznali" i da saznaju zašto je drastično promenila svoj životni stil, iako to nije morala.

Sa dnevnim budžetom od 30 dolara, Kejtlin je otvoreno govorila o svojim mentalnim izazovima, ističući da je zbog preteranog rada "izgorela". Njeno iskustvo je bilo toliko intenzivno da je bila smeštena u četiri različite mentalne bolnice u periodu od dve godine.

 

@thecaitawakening I've made and lost a lot of money in my life so far, and I've lived to tell about it! Not being ashamed or afraid of talking about it is the first step to making more of it 🤯 #money #cash #wealth #mindset #moneymindset #mindsetcoach #millionaire #finance #rich #investment #business #makemoney #investor #financialfreedom #entrepreneur #multimillionaire #success #moneymaker #makemoneyonline #dollar #dollars ♬ Epic Inspiration - DM Production

 

Usled svega što je prošla, Kejtlin je shvatila da je mentalno zdravlje znak da nešto nije u ravnoteži. Istakla je da je mentalna bolest znak da nešto nije u skladu, te da je važno prepoznati kada mozak i telo nisu izbalansirani zbog načina života koji ne odražava pravu suštinu.

Mentalna bolest je znak da nešto nije u skladu. Vaš mozak i vaše telo nisu izbalansirani jer ne živite onako kako vam je suđeno – rekla je milionerka.

Kejtlinina priča o hrabroj odluci da promeni svoj životni put i posveti sebi i svom mentalnom zdravlju, pruža nadu i inspiraciju mnogima koji se bore sa sličnim izazovima. Njen primer podseća sve nas da je važno slušati svoje potrebe i biti hrabar u donošenju odluka koje će nas voditi ka ispunjenijem životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading