ANASTASIJA UBILA DEČKA JER JE MALO ZARAĐIVAO: Nakon svađe, zgrabila nož i izbola svog partnera

Autor:

Svet

22.02.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon ovog tragičnog događaja, Anastasija je odmah uhapšena i odvedena u pritvor, gde čeka dalji tok istrage i suđenja.

ANASTASIJA UBILA DEČKA JER JE MALO ZARAĐIVAO: Nakon svađe, zgrabila nož i izbola svog partnera

Foto: Shutterstock

Ruski mediji su nedavno preneli vest o tragediji koja se dogodila kada je mlada žena, poznata samo kao Anastasija, nasrnula na svog dečka poreklom iz Belorusije. Prema navodima medija, motiv za ovaj tragični događaj leži u finansijskim nesuglasicama između njih dvoje, prenosi ATV.

Anastasijin dečko, star 32 godine, radio je kao građevinski radnik na različitim projektima. Često su se svađali zbog novca, a ta tema je postala okidač za kobni incident koji je doveo do njegove smrti.

Devojka (31) uhapšena je u Tuli zbog sumnje da je ubila svog dečka nakon svađe u vezi sa novcem.


Kako su izvestili mediji, kobne večeri došlo je do žestoke svađe između njih dvoje, koja je kulminirala nasilnim činom. Anastasija je, prema navodima, zgrabila nož i izbola svog partnera. Nažalost, muškarac je preminuo od zadobijenih povreda pre nego što je Hitna pomoć stigla na lice mesta.

Nakon ovog tragičnog događaja, Anastasija je odmah uhapšena i odvedena u pritvor, gde čeka dalji tok istrage i suđenja. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti, kako zbog brutalnosti zločina, tako i zbog činjenice da je počinilac poznat samo pod imenom Anastasija, bez dodatnih detalja o njenom identitetu ili pozadini.

Ovo je samo jedan u nizu slučajeva nasilja u partnerskim odnosima koji su potresli javnost, podsećajući na važnost rešavanja konflikata na miran i civilizovan način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading