SODA I SIRĆE IDU U ZABORAV - OVA TEČNOST ČISTI KAO NIŠTA DO SADA: Samo pola čaše toga će vam spasiti JEDAN uređaj u kući.

Autor: M.O.

Lifestyle

25.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravite sodu i sirće, ova tečnost čisti veš mašinu kao od šale (VIDEO)

SODA I SIRĆE IDU U ZABORAV - OVA TEČNOST ČISTI KAO NIŠTA DO SADA: Samo pola čaše toga će vam spasiti JEDAN uređaj u kući.

Foto: Unsplash/ Anton

Mnoge domaćice se sada opredeljuju za alternativna sredstva za čišćenje domaćinstva. Svi smo već upućeni u moć sode i sirćeta, ali vreme je da saznate i ostale efikasne metode za uklanjanje nečistoća.

Da li ste znali da postoji jednostavan način da očistite i dezinfikujete vašu veš mašinu?


Jedan od neobičnih saveta je korišćenje tečnosti za ispiranje usta za pranje prljave veš mašine. Samo pola čaše ove tečnosti u praznoj veš mašini može je očistiti, dezinfikovati i zaštititi.
Republika

Foto: shutterstock

Produžite vek vašoj mašini

Najbolje od svega kod ovog trika jeste da ne košta mnogo, svega 300 dinara, a može itekako na duže staze da vam pomogne.


Kako se rešiti neprijatnih mirisa

Neprijatni mirisi u veš mašini mogu biti problem, ali postoji rešenje. Pomešajte sodu bikarbonu i sirće, i koristite ovu smesu za čišćenje unutrašnjosti mašine. Ovaj jednostavan trik može značajno poboljšati miris veša. 

Kako produžiti vek veš mašine

Redovno čišćenje i održavanje veš mašine može produžiti njen životni vek. Na taj način, možete uštedeti novac i smanjiti potrebu za kupovinom nove mašine.

Uvidevši ove korisne savete, pranje veša i održavanje veš mašine može postati mnogo jednostavnije i manje stresno. Isprobajte ove trikove i uverite se sami u njihovu efikasnost. Vaša veš mašina će vam biti zahvalna, a vi ćete uživati u čistom vešu bez neprijatnih mirisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading