ČULA JE PLAČ U NJENOM DVORIŠTU - MISLILA DA JE BEBA, A ONDA: Nije ni slutila da se radi o OVOME, uhvatila je PANIKA (VIDEO)

Autor: M.O.

Lifestyle

28.02.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećom je brzo odreagovala.

ČULA JE PLAČ U NJENOM DVORIŠTU - MISLILA DA JE BEBA, A ONDA: Nije ni slutila da se radi o OVOME, uhvatila je PANIKA (VIDEO)

Foto: Shuttestock

Svi smo mi kao deca često donosili svojim roditeljima raznorazne životinje koje nađemo na putu. 

To su uglavnom bile mačke ili psi, a jedna žena po imenu Suzan je imala sreću početkom ovog meseca da nađe sićušno stvorenje smeđe boje ispred svoje garaže. 

To je bilo mladunče galaga

Ona je taj dan izašla i kuće i čula plač, pomislila je da se radi o bebi, jer oglašavanje galaga neodoljivo podseća na plač ljudskog novorođenčeta. 

Suzan je odmah prišla mladunčetu i primetila da je on toliko minijaturan da joj staje na dlan. Odmah ga je unela u kuću i pobrinula se za njega. 

 

 

Ono što je zanimljivo jeste to da je vrlo majka došla po svoje mladunče kada je videla da ga Suzan unosi u kuću, te je počela da ga doziva. 

Ovi majmuni su poznati su kao nagapi i imaju sposobnost da vide skoro u mrklom mraku. Takođe poseduju i velike uši koje se rotiraju nezavisno jedna od druge omogućavajući im da loakše lociraju plen u mraku. 

Žive u malim grupama od 2 do 7 jedinki. Grupu obično čine ženka i njeni mladunci. Tokom noći članovi grupe provode vreme sami, tražeći hranu, a tokom dana spavaju zajedno. Mužjaci i ženke brane teritoriju, a svaki susret rivala počinje njuškanjem i dodirivanjem njuške, a završava se ili međusobnim negovanjem ili agresijom. Oni komuniciraju jedni sa drugima na daljinu uz glasne zvuke.

Na kraju je Suzan iznela mladunče, a majka se odmah skočila i došla po njega. Srećom, celokupna situacija je na kraju dobro završena.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading