U TOKU NOĆI JE SHVATIO DA IMA NEPOZVANOG GOSTA U DVORIŠTU: Ovako je pokušao da uđe u KUĆU, ono što je usledilo je sve UPLAŠILO (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

22.01.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je zbunjen, te je sve snimio i tražio pomoć od ljudi.

U TOKU NOĆI JE SHVATIO DA IMA NEPOZVANOG GOSTA U DVORIŠTU: Ovako je pokušao da uđe u KUĆU, ono što je usledilo je sve UPLAŠILO (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Istina je da većina nas ne zna koje nam se životinje motaju oko kuće tokom noći, a jedan čovek je zbunio sve ljude na internetu kada je objavio svoj TikTok

Strastveni ljubitelj životinja i TikToker često deli stvorenja koje se nalaze u blizini njegovog dvorista, poput šišmiša, oposuma, i još mnogo toga. 

- Prvi put postajem zaista znatiželjan. Ne znam šta se ovo šunja noćima - rekao je on.

@ozarkbob Part 2: Getting really nosey about our bedroom #critter #groundhog #fyp #racoons ♬ original sound - Robert

Ono što je zanimljivo jeste da je primetio da se njuška oko tajanstvene rupe koja vodi pravo u jednu od njegovih soba. Ono što je sve nasmejalo ali neke i zabrinulo jeste to što je gurao nos kroz samu rupu. 

- Nemam pojma odakle ta rupa. Iskreno se ne sećam da je bila tamo kada smo se uselili, nisam to primetio - rekla je on. 

Mnogi korisnici TikToka su u komentarima pogađali o kojoj se životinji radi. Neki su govorili da se radi o medvedu, drugi o jazavcu, i još mnogo nagađanja je bilo. 

Nos od same životinje je mnoge zbunio

- Recite mi zašto sam mislio da je to pas - napisao je jedan korisnik. 

Ispostavilo se da se radi o rakunu. Čovek je odlučio da stavi hranu ispod kuće kako bi se životinja duže zadržala. Pored hrane postavio je i kamere i na taj način je saznao ko je njegov nepoznati posetilac bio noćima. 

@ozarkbob New Neighbor Part 3: We set up a camera under our porch and got some eyes on the little guy! Gonna leave the camera up to see what else passes thru. #racoon #racoonsoftiktok #crittertok #fyp ♬ original sound - Robert

- Nekako mi je žao što je otkriven - glasio je jedan komentar. 

- Budite oprezni. U kući mog oca se pojavila najezda buva baš zbog ovakvih otvora u kući, a prenele su ih naravno divlje životinje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading