PRONAŠLA JE JEDVA ŽIVU ŽIVOTINJU I UDOMILA JE MISLEĆI DA JE DOMAĆA: Tek kada je porasla shvatila je kakva ZVER je u pitanju!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.09.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka nije ni slutila šta je zapravo udomila.

PRONAŠLA JE JEDVA ŽIVU ŽIVOTINJU I UDOMILA JE MISLEĆI DA JE DOMAĆA: Tek kada je porasla shvatila je kakva ZVER je u pitanju!

Foto: Printscreen/instagram/cajadepizza

Svi smo mi kao deca rado donosili razne ljubimce koje nađemo, kući. Humano je pomagati napuštenim životinjama i kada ih vidimo, nikako ne bi trebali okretati glavu.

Skoro se na društvenim mrežama pojavio snimak devojke koje je u prvom mahu mislila da je pronašla napušteno mače. Kako je navela na instagramu, nije imala pojma da se radi o opasnoj divljoj životinji

Malo crno mače je ustvari bio crni panter!

Republika

Foto: instagram/printscreen/luna_the_pantera

Devojka i njen ljubimac - crni panter

 

Kada ga je pronašla bio je u veoma lošem stanju, toliko da se postavljalo pitanje da li će uopšte i preživeti. Ipak ova uporna mlada devojka je uspela da ga izvuče i održi u životu. 

Trenutak na snimku u kom je prikazala kako je izgledao panter kada ga je pronašla, će vas sigurno rastužiti, s obzirom na to da je svojom velilčinom stao u njenu šaku i bio je bespomoćan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAJADEPIZZA (@cajadepizza)

 

Sada kada je porastao, mnoge plaši njegova veličina, ali ipak ga je devojka zadržala. Kako kaže - to je njena beba i ne bi ga pustila ni u ludilu. 

Ovaj crni panter je odrastao u drugačijem okružebnju, pa su tako njen pas i on najbolji prijatelji. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading