Ovo je svima promaklo na PZE, ali društvene mreže VRVE OD SLIKA: U sve je umešana i VODITELJKA RTS (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruže urnebesne fotografije u kojima se šale na račun izgleda učesnika, ali i Dragane Kosjerine.

Ovo je svima promaklo na PZE, ali društvene mreže VRVE OD SLIKA: U sve je umešana i VODITELJKA RTS (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/RTS printscreen

Posle prve polufinalne večeri takmičenja "Pesma za Evroviziju", koje je iznedrilo prvih osam finalista među kojima su Kristina, Lena Kovačević, M.IRA, Bojana x David, Breskvica, Marko Mandić, grupa "Keni nije mrtav" i Zorja, društvene mreže gore od mimova i karikiranja učesnika nacionalnog izbora za ovogodišnji Evrosong.

Naime, pored pevanja, predmet komentara je i scenski nastup izvođača koji je ove godine bio prilično šarenolik, pa je dosta materijala na osnovu kog se i sprdaju korisnici društvenih mreža. Posebno im je izgleda bila interesantna Breskvica koju su komentarisali na raznorazne načine, te su se u najvećem broju pojavile njene slike sa različitim opaskama.

Jedna od najsmešnijih je zasigurno ona u kojoj je porede sa Lenom Kovačević koja se na PZE sceni pojavila sa turbanom na glavi, dok je Breskvica pucala na etno stajling, pa su je, između ostalog, nazvali i Kosovkom devojkom, a Lenu carom Muratom. 

Pored toga, mladu pevačicu su uporedili i sa Zubić vilom, ali joj i skrenuli pažnju da deluje kao da je pobegla sa Svetosavske priredbe. 

Ni Lenu nije zaobišlo još pošalica, pa je osvanulo još slika sa turbanima poput njenog. 

Sa Filarijem, koji se pojavio u venčanici, takođe su zbijali šale, poredeći ga sa Homerom Simpsonom, ali i rijaliti robotom Leposavom.

U ovakav vid zabave pored izvođača, upala je i voditeljka Dragana Kosjerina na čiji račun je takođe isplivalo nekoliko različitih šaljivih slika na društvenoj mreži X (bivši Tviter, prim. aut.)

Izbor najurnebesnijih montaža sa društvenih mreža možete pogledati u galeriji iznad. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading