KO JE MISTERIOZNI ZET CECE RAŽNATOVIĆ? Nakon Arkanovog UBISTVA, dobija VAŽNU ULOGU - Sve je isplivalo na videlo!

Autor:

Zabava

27.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven misteriozni život zeta Cece Ražnatović!

KO JE MISTERIOZNI ZET CECE RAŽNATOVIĆ? Nakon Arkanovog UBISTVA, dobija VAŽNU ULOGU - Sve je isplivalo na videlo!

Foto: ATA Images

Lidija Ocokoljić

Poznato je da je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović veoma bliska sa svojom sestrom Lidijom Ocokoljić, bez koje život ne bi mogla da zamisle ni njena deca Veljko Ražnatović i Anastasija Ražnatović.

Naime, Lidija Ocokoljić velika je podrška sestri Svetlani Ceci Ražnatović i njenoj deci uz koje je bila u najtežim trenucima, a nakon ubistva Željka Ražnatovića Arkana s porodicom se preselila u vilu u Ljutice Bogdana kako bi uvek bila uz pevačicu. Lidija je već dve decenije u ljubavi sa suprugom Predragom Ocokoljić, a domaća javnost o njemu zna veoma malo.

Foto: Blic TV

Lidija Ocokoljić

 

Iako je medije oduvek zanimalo sve o misterioznom zetu Cece Ražnatović, on se potrudio da svoj život sačuva samo za sebe. Ono što se zna jeste da je Predrag, čak dva puta zaigrao u dresu fudbalske reprezentacije, bio je posvećen sportista, a onda je dobio četvoro dece i postao posvećen otac.

Lidija i Predrag u braku su već gotovo dve decenije, imaju četvoro dece koje obožavaju, ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra. Osim što je svojoj deci najbolji otac i Lidiji divan muž, Predrag je u životu Cece Ražnatović i njene dece oduvek bio zamena za mušku figuru, koja je u njihovom životu nedostajala kada su izgubili supruga i oca.

Bračni par i danas uživa u skladnom braku, vole se kao prvog dana, a odnose sa Cecom i njenom porodicom dve decenije čuvaju nenarušenim i skladnim. Ipak, odluku da se javno ne eksponiraju i da svoj i život svoje dece sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti dosledno poštuju i danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading