ŠOK ISTINA O DUETU CECE I MAJE BEROVIĆ: Isplivalo na videlo zašto je izbacila Miru Škorić iz HIT PESME!

Autor:

Zabava

05.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović otrila istinu o duetu koji je snimila sa Majom Berović!

ŠOK ISTINA O DUETU CECE I MAJE BEROVIĆ: Isplivalo na videlo zašto je izbacila Miru Škorić iz HIT PESME!

Foto: ST/V. Lukić

Poznata pevačica Ceca Ražnatović i njena koleginica Maja Berović nedavno su obradovale fanove novom izvedbom Cecinog hita "Ne računaj na mene", koji je prvobitno snimljen sa Mirom Škorić. Ova saradnja je postigla veliki uspeh, dostigavši prvo mesto na Jutjub trending listi i osvojivši simpatije publike širom regiona.

Ceca je otkrila da je ideja za ponovno snimanje pesme potekla od Maje Berović.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović

 

- Na Majinu ideju smo ponovo snimili pesmu 'Ne računaj na mene', koju sam prvobitno snimila sa Mirom Škorić. Ona je želela to da snimimo za potrebe Novogodišnjeg programa. Snimile smo to začas, s puno ljubavi... Publika je to odlično prihvatila. To me je mnogo usrećilo - izjavila je Ceca u emisiji "Premijera" na Pink televiziji.

Maja Berović je istakla da je više nego zadovoljna saradnjom sa Cecom i da je oduševljena njihovom duetskom pesmom "Ne računaj na mene". "Prezadovoljna sam! Vidi se iz priloženog... Publika govori sve. Već par vikenda unazad izvodim numeru na nastupima, zaista sam baš, baš prezadovoljna", pohvalila je Berovićeva.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ceca Ražnatović

 

Maja je takođe podelila svoje viđenje Cecinog karaktera, ističući da je Ceca fantastična i da je privatno ista kao i na sceni, možda čak i opuštenija. "Ceca je fantastična! Privatno je kao na sceni, kakva se i predstavlja... Zapravo, možda je čak i opuštenija privatno! Onako, jedna potpuno draga žena", izjavila je Berovićeva.

Ova saradnja i pohvale između dve popularne pevačice sigurno su razveselile fanove, a nova verzija pesme "Ne računaj na mene" nastavlja da osvaja slušaoce širom regiona.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading